Studentenkorting Levi’s

Wie wil er nou geen toffe jeans, sweater of spijkerjas scoren van het merk Levi’s? En wat als we je ook nog eens vertellen dat je dat kunt doen met korting? Bij UNiDAYS kun je als student namelijk vaak profiteren van Levi’s studentenkorting. En dat is natuurlijk goed nieuws, want zo kun jij die stoere jeans van dit merk extra voordelig scoren.

Meer kortingscodes van Levi’s

Levi’s heeft regelmatig mooie aanbiedingen op producten klaarstaan. Een mooie jeans, trui of een paar schoenen met korting kopen is natuurlijk toch een stuk aantrekkelijker, want je haalt er flink je voordeel uit. Ook kun je bij Levi’s 10% korting ontvangen wanneer je jezelf inschrijft op de nieuwsbrief. Omdat wij het jou natuurlijk zo voordelig mogelijk willen maken, hebben wij nog enkele actiecodes verzameld die je kunt gebruiken bij het shoppen bij Levi’s.

Meer over Levi’s

Levi Strauss & Co, beter bekend als Levi’s, is een van de grootste kledingbedrijven ter wereld. Het Amerikaanse bedrijf staat voornamelijk bekend om het produceren van Levi’s jeans. Levi’s heeft wereldwijd tegenwoordig wel zo’n 500 winkels, waarvan er ook een aantal in Nederland gevestigd zijn. Hoewel Levi’s in de eerste instantie vooral populair was dankzij het verkopen van jeans, focust het merk zich ook op het verkopen van bijvoorbeeld schoenen, jassen, truien en accessoires.

Sitemap