Studentenkorting Domino’s

Als student bestel je op z’n tijd vast wel eens een lekkere pizza. Naast het feit dat pizza bestellen natuurlijk heel makkelijk is, is het ook nog eens ontzettend lekker. Lekker in de bank ploffen mét een pizza, wat wil je als student nog meer? Nou, dat weten wij wel: korting! Domino’s geeft studenten graag iets extra’s, dus daarom kun je in veel gevallen gebruik maken van de Domino’s studentenkorting bij het tonen van jouw studentenpas. Echter wisselt dit wel vaak per periode en per postcode, dus houdt hier rekening mee bij het bestellen.

Meer kortingscodes van Domino’s

Domino’s houdt ervan om kortingen uitdelen. En dat vinden studenten vast helemaal niet erg, want hoe je het ook wendt of keert: als student heb je af en toe gewoon behoefte aan pizza. Waar je ook bent, er is vast wel een Domino’s winkel bij jou in de buurt. Domino’s heeft regelmatig landelijke aanbiedingen, maar het komt ook vaak voor dat er speciale tegoedcodes zijn voor een filiaal bij jou in de buurt. Wij zetten hier nog enkele beschikbare (landelijke) actiecodes voor je op een rijtje:

 

Meer over Domino’s

Domino’s is van oorsprong een Amerikaans bedrijf, maar heeft zich ondertussen over heel Nederland gevestigd. Het heeft inmiddels al meer dan 225 vestigingen in ons land, waarvan er uiteraard ook veel in de studentensteden te vinden zijn. Bizar: alleen in Nederland worden er door Domino’s per jaar wel meer dan 20 miljoen pizza’s gebakken. De pizza’s van Domino’s zijn te verkrijgen in alle smaken en variaties die je kunt bedenken. Er zijn zelfs vegetarische, veganistische en glutenvrije opties voor een pizza. Doordat er zoveel keuze is, zit jouw favoriete pizza er vast tussen.

Sitemap