Studenten willen Netflix, maar dan gratis

Studenten vinden het vaak fijn om naast hun drukke agenda een plaatsje vrij te houden voor series. Sterker nog, studenten kijken erg graag naar series! Verscheidene Nederlandse en Amerikaanse series zijn voor studenten de perfecte manier om te ontspannen. Veel studenten hebben een Netflix abonnement maar het kan goedkoper… 

Ook de series Game of Thrones, The Big Bang theory en Prison Break doen het goed. Laagvliegers onder de studenten zijn onder andere Suits, Entourage, Californication en Breaking Bad. Onder de tekenfilm liefhebbende studenten staat South Park samen met Family Guy stipt op nummer 1.

Een Netflix abonnement kost je 8 euro per maand. Je kunt dan op twee apparaten tegelijk kijken. Je kunt bijvoorbeeld op je laptop kijken maar als je een playstation (3/4) hebt, zou je daar ook op kunnen kijken. De kans is groot dat je waarschijnlijk helemaal niet op twee apparaten tegelijk gaat kijken. Daarom kun je met een vriend/vriendin/broer/zus of gewoon met je ouders een abonnement nemen. Als je allebei 4 euro betaald, kun je dus voor de helft naar jouw favoriete series kijken!

Uiteraard geeft een student het liefste niks uit aan een abonnement. Dat is volkomen  begrijpelijk, die 4 biertjes extra die je in de kroeg drinkt zijn je natuurlijk moeilijk af te nemen! Daarom hebben de vrienden van Popcorn een prachtige applicatie gebouwd. Het Popcorntime systeem is gebaseerd op torrents. Op het moment dat je een film of serie aanklikt, wordt er direct een download gestreamd waardoor jij direct je favoriete serie kan kijken. De database van Popcorn bestaat uit duizenden films en tv series. Zowel films die nog in de bios draaien als films die al 10 jaar oud zijn. Alles is te vinden op Popcorn! De kans is trouwens wel groot dat Popcorn het niet al te lang gaat uithouden. Het is namelijk niet echt legaal.

Lees ook: Elektronica voor studentenprijzen

1 gedachte over “Studenten willen Netflix, maar dan gratis”

  1. I see a lot of interesting articles here, i know writing articles
    is time consuming, but i know unlimited source of content for your
    page , just search in google – rewriter creates
    an unique article in a minute

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Sitemap