Studeer sneller én goedkoper

Effectief studeren, daar gaat het om bij studentsonly. Kun jij goede, doeltreffende samenvattingen en uittreksels schrijven? Of kun je het juist helemaal niet? Dan vind je hier de beste informatie voor je tentamens. Studentsonly heeft voor ieder wat wils!

Studeer sneller én goedkoper

Op de website kun je zelfgeschreven samenvattingen aanbieden voor geld. Je verkoopt je uittreksel aan Studentsonly en zij plaatsen deze vervolgens op de website. Per pagina kun je tot wel € 3,50 verdienen. Er zijn wel bepaalde eisen voor een goede samenvatting. Per hoofdstuk moet er minimaal één vraag/antwoord-combinatie en maximaal één vraag/antwoord-combinatie per twee pagina’s geschreven worden.

Voorbeeld van een goede samenvatting:
Een studieboek van 300 pagina’s met negen hoofdstukken.
De minimale verdienste is (één vraag/antwoord-combinatie per hoofdstuk):
9 hoofdstukken = 9 vragen/antwoorden. 9 x € 0,70 = € 6,30
De maximale verdienste is (één vraag/antwoord-combinatie per twee pagina’s):
300 pagina’s / 2 = 150 vragen/antwoorden. 150 x € 0,70 = € 105,-

Op de website kunt je gemakkelijk samenvattingen en uittreksels zoeken en voor een paar euro per stuk zijn ze voor jou. Ook kun je er voor kiezen om met je medestudenten een samenvatting te kopen. Dan kosten ze nog geen Euro per stuk.

Er worden ook tweedehands studieboeken aangeboden. Goede kwaliteit en een scherpe prijs is het statement van de website. Er wordt geen commissie berekend waardoor zowel de verkoper als de koper beter uit.

Meer informatie kun je vinden op www.studentsonly.nl.

1 gedachte over “Studeer sneller én goedkoper”

Plaats een reactie

Sitemap