Spotgoedkoop vliegen met error fare tickets!

Tegenwoordig wil iedereen zo ver én goedkoop mogelijk te wereld rond. Met error fare tickets kun je deze droom werkelijkheid laten worden! Deze tickets worden door een systeemfout spotgoedkoop aangeboden. Wij leggen je uit hoe je kan boeken en waar je op moet letten. 

Wat zijn error fare tickets?

Je zou denken dat de systemen van vliegtuigmaatschappijen anno 2019 tiptop geautomatiseerd zijn en dat er geen foutjes meer gemaakt worden. Gelukkig voor ons is dit niet het geval en worden er nog regelmatig ‘kleine’ foutjes gemaakt. De vliegtickets worden namelijk nog steeds handmatig in het systeem gezet. Tijdens het invoeren kan het gebeuren dat er een verkeerde prijs of valuta aan een vliegticket wordt gekoppeld. Een klein deel van de aangeboden tickets kan op deze manier tegen een prikkie worden gekocht door de oplettende en geduldige surfer.

Hoe boek je de tickets?

Error fare tickets zijn vaak maar een korte tijd beschikbaar. Het is dus belangrijk dat je flexibel bent als je spotgoedkoop op vakantie wilt. Je kunt het beste niks plannen. Vaak gaat het om tickets met een vertrekdatum binnen enkele dagen of een week. Boek pas een hotel of huurauto als je vliegticket de status ‘confirmed’ heeft op de website van de vliegtuigmaatschappij. Dan weet je dat je tickets niet ongeldig worden verklaard.

Hier moet je opletten tijdens het boeken:

  • De tickets vertrekken niet altijd vanaf Amsterdam. Er zijn genoeg tickets die vanaf andere luchthavens vertrekken zoals Eindhoven, Brussel, Parijs of Düsseldorf. Kun je hier niet komen? Laat het ticket dan aan je voorbij gaan.
  • Zie je een super goedkoop ticket die jij graag wilt hebben? Twijfel niet en boek meteen! Het kan maar zo dat de tickets over 5 minuten allemaal uitverkocht zijn!
  • Boek een error fare met je creditcard. Mocht je ticket niet geaccepteerd worden en je ontvangt geen terugbetaling, dan sta je sterker als je met een creditcard hebt betaald.
  • Heb geduld.

Hier boek je ze!

Er zijn verschillende websites die voor jou dag en nacht het internet afspeuren naar de allergoedkoopste vliegtickets. Voorbeelden daarvan zijn www.fly4free.com, www.secretflying.com, HolidayPirates.com, www.flynous.com en www.errorfares.nl. In Nederland heb je www.vakantiepiraten.nl en www.ticketspy.nl. Houd de websites goed in de gaten en abonneer je op de Facebookpagina’s. Zo ben je altijd op de hoogte van de beste deals en kun je meteen boeken!

Plaats een reactie

Sitemap