Slim je vakantie boeken

Nog een aantal maanden en dan is het zomer! Waarschijnlijk ben je van plan een vakantie te boeken buiten Nederland. Gegarandeerd een weekje bakken, feesten en vooral volop genieten! Maar voorafgaand is het noodzakelijk om slim je vakantie te boeken!

Tijdens het boeken van je vakantie kun je er voor kiezen een reisverzekering af te sluiten. Deze verzekering dekt bijvoorbeeld de kosten voor een gebroken been, gestolen bagage of een bezoek aan het ziekenhuis. Door een reisverzekering af te sluiten ga je als vakantieganger ‘zeker’ op vakantie.

Slim je vakantie boeken

Toch kun je je afvragen of dit echt nodig is. Je ziektekosten worden wereldwijd bijvoorbeeld ook door je zorgverzekering gedekt. Zo ben je dus dubbel verzekerd.

Naar onze mening is het vooral afhankelijk van je reisbestemming (en de risico’s die daar aan verbonden zijn) of je een reisverzekering afsluit ja of de nee. Ook hangt die keuze af van de verzekeringen die je al hebt afgesloten. Misschien ben je al voldoende verzekerd bij de verzekeringen die je al hebt? Check dit in ieder geval voordat je een (extra) reisverzekering afsluit.

Als laatste kun je er voor kiezen om een uitgebreid pakket af te sluiten. Een reisverzekering kun je bij veel verzekeraars namelijk zelf samenstellen uit verschillende modules. Neem je veel dure spullen mee? Kies dan in ieder geval voor een goede bagagedekking. Kies alleen de modules die je echt nodig hebt. Op die manier ben je voldoende verzekerd en betaal je niet te veel. Enjoy!

VrijVerzekerd_Reisverzekering

Plaats een reactie

Sitemap