Reis door heel Europa met de InterRail pass

Nog geen plannen voor aankomende zomer? En wil je meer dan de hele dag aan het strand liggen? Met de InterRail pass maak je een reis door Europa om nooit te vergeten!

Je kan kiezen tussen een Global Pass of een One Country Pass. Met de Global Pass kun je meerdere keren met de trein reizen naar verschillende Europese landen. Het aantal keer reizen hangt af van het aantal dagen dat je wilt reizen. Zo kun je als je 10 dagen gaat 5 keer met de trein naar een ander Europees land. Dit kost €184,- per persoon. Klik hier voor het volledige overzicht.

De One Country Pass kun je gebruiken als je maar naar één Europees land wilt. Je hebt dan minimaal 3 dagen de kans om het hele land door te reizen om alles te zien wat het te bieden heeft. Dit kost je gemiddeld € 93,- (dit is per land verschillend). Klik hier voor het volledige overzicht.

De InterRail kaart geeft je de vrijheid om te gaan en staan wanneer je wilt. Bovendien ben je niet verbonden aan bepaalde reistijden.

Top 5 evenementen van deze zomer

Exit Festival  – 10 t/m 13 juli 2014. Dit 4-daagse muziekfestival wordt gehouden in het spectaculaire 18e-eeuwse fort Petrovaradin in Novi Sad en begint in snel tempo uit te groeien tot één van Europa’s favoriete muziekfestivals. In het programma van het Exit Festival zijn een aantal internationale artiesten terug te vinden.

Tomatina in Spanje – 27 augustus 2014. De Spanjaarden nemen zichzelf niet al te serieus; dit feest is daar een perfect voorbeeld van. Een massa gekke mensen (zowel Spanjaarden als toeristen) in combinatie met een eindeloze voorraad tomaten, meer heeft Tomatina niet nodig om een spetterend succes te zijn!

Midzomerfestival in Zweden – 21 juni t/m 23 juni 2014. Als de Zweden de zomer vieren, doen ze dat meteen goed. Met twee-en-een-halve dag muziek, meibomen en feestgedruis brengt Zweden hulde aan het veel te korte, beste seizoen van het jaar.

Biarritz Surffestival in Frankrijk- 13 juli t/m 20 juli 2014. Dit populaire surffestival wordt beschouwd als één van de hoogtepunten van het surfseizoen en biedt zowel wedstrijden als shows. Het trekt jaarlijks ongeveer 150.000 bezoekers. Het draait er niet alleen rond de golven maar ook rond feesten.

Sziget in Hongarije – 11 augustus t/m 18 augustus 2014. Dit is een van de grootste muziekfestivals van Europa en is in verschillende enquêtes als een van de beste uit de bus gekomen. Het festival biedt gedurende 8 dagen een brede variatie aan muziekgenres van internationale rockoptredens tot jazz en wereldmuziek. Het biedt ook een uitstekend programma culturele activiteiten en optredens. Het festival wordt gehouden op Óbudai-sziget, een eiland in de Donau. Je kunt er kamperen.

Plaats een reactie

Sitemap