Profiteer van spotgoedkope aanbiedingen op dealwebsites

De meeste van jullie zullen ze wel kennen: de dealwebsites waar je één dag spotgoedkoop een bepaald product kunnen kopen. De meeste kortingen lopen wel op tot 80% korting op de huidige verkoopprijzen. Maar deze websites kunnen ook erg nadelig zijn voor je portemonnee! Lees hier waarom.

Wat is een Dealwebsite

Een dealwebsite is een platform waar iedere dag producten worden verkocht met gigantische kortingen. Super handig wanneer je net dat ene product nodig hebt. Via de dealwebsites kun je veel geld besparen door op het juiste moment het product te kopen. Grote spelers op de Nederlandse markt zijn Groupdeal, Social Deal en Koopjedeal. Een andere bekende website is iBood.

Nieuwsbrief

Wanneer je geen deals wilt missen, kun je inschrijven voor de nieuwsbrief van bijv. Groupdeal, iBood of Social Deal. Je ontvangt dan iedere dag een e-mail met de deals van de dag. Let er wel op dat je je niet te snel laat verleiden door een goede aanbieding. Ga altijd bij jezelf na of je het product wel echt nodig bent. Is dit niet het geval? Koop het dan niet.

Slimme trucjes

  • Door de immens hoge kortingen wordt je snel verleid om een product te kopen.
  • Tevens zullen de meeste mensen nog eens extra geprikkeld worden door de afloopdatum van de aanbieding omdat de korting maar één dag is.
  • Ook wordt er door de websites aangegeven hoeveel producten nog voorradig zijn: nog eens een extra stimulans.
  • Vaak wordt er gesjoemeld met de huidige verkoopprijs. Deze worden vaak verhoogt waardoor de kortingen ook hoger lijken. Het is aan te raden om eerst het internet af te speuren voor de laagste verkoopprijs, is de korting dan nog steeds zo hoog? Vergelijk bijvoorbeeld eerst op de Consumentenbond of Kieskeurig.

Bekijk ook: Ontvang geld terug van al je online aankopen

[daisycon_dagaanbieding mediaid=”261846″ subid=””]

Plaats een reactie

Sitemap