Op zoek naar de ideale studentenbijbaan? Ga aan de slag bij de grootste indoor skihal van Nederland!

Het winterseizoen staat weer voor de deur en dat betekent dat veel studenten richting wintersportoorden gaan. Dat een wintersport niet goedkoop is weten veel mensen wel. Maar wat is nou leuker dan je wintersport bij elkaar te sparen in een indoor skihal? Wij vonden de ideale bijbaan voor wintersportliefhebbers!

Ga aan de slag als medewerker bij SnowWorld

Voor zowel de vestiging Zoetermeer als Landgraaf is SnowWorld op zoek naar personeel. Er zijn diverse vacatures beschikbaar. Zo kan je in Zoetermeer bijvoorbeeld aan de slag als medewerk(st)er verhuur/piste. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het uitgeven van materiaal aan bezoekers van SnowWorld en onderhoud je de pistes en skiliften.

Houd jij én van het wintersportsfeertje en ben je een echte horecatijger? Dan is een bijbaantje in de horeca van SnowWorld misschien iets voor jou.

Het werken bij SnowWorld heeft diverse voordelen:

  • Je kan leren skiën en/of snowboarden;
  • Je mag gratis gebruik maken van de healthclub;
  • Je ontvangt een gratis maaltijd bij een avonddienst.

Ideale studentenbijbaan: Ski- of snowboard instructeur

Naast personeel voor verhuur, pistedienst en horeca zoeken wij ski- en snowboard instructeurs. Er wordt op diverse niveaus en in diverse samenstellingen lesgegeven door de instructeurs van SnowWorld.

Wanneer je ski- of snowboard instructeur wilt worden dien je te beschikken over een Anwärter diploma, Nederlands A-diploma of soortgelijk.

Héél veel vacatures bij Snowworld

Heb je meer interesse in andere functies? Dan kun je gerust eens kijken op de vacature pagina van Snowworld.com. Er is voor ieder wat wils te vinden!

Deze blogpost is gepubliceerd in samenwerking met een externe partij.

Een reactie plaatsen

Sitemap