Ontvang geld voor je oude mobiel

Als student heb je het niet breed; alle kleine beetjes helpen. Wat veel studenten niet weten is dat oude mobiele telefoons nog waarde hebben. Dit is ook het geval als ze niet meer werken of een gebroken display hebben. Weggooien is zonde als je er nog geld voor kunt krijgen. Vooral voor studenten is dit een makkelijke manier om wat extra geld te verdienen.

Hoe krijg je geld voor je oude mobiele telefoon?

Iedereen weet dat Marktplaats een uitstekend medium is om oude mobiele telefoons te verkopen. Er zijn echter ook nadelen. Je wordt benaderd door verschillende personen waardoor het veel tijd kan kosten. Doordat iedereen wil onderhandelen over de prijs ontvang je vaak ook minder dan je wilt. Er is echter een andere manier om een vergoeding te krijgen voor oude mobiele telefoons. Dit zijn recycling bedrijven zoals Gsmloket die zich gespecialiseerd hebben in het opkopen van mobiele telefoons. Dit betekent geen onderhandelingen en snel geld voor je oude mobiel.

Hoe werkt het

De opkopers van oude mobiele telefoons zijn actief via het internet. Op de website van de opkoper vul je het merk en type telefoon in en je ziet vervolgens direct hoeveel je krijgt voor je oude mobiel. Kies niet meteen de eerste de beste prijs maar vergelijk de prijzen bij verschillende opkopers. Deze zijn te vinden op telefoonverkopen.com. De vergoedingen verschillen per opkoper dus vergelijken loont. Als je een opkoper gekozen hebt, vul dan je gegevens in. Je ontvangt instructies hoe je de telefoon gratis naar de opkoper kunt versturen. De opkoper controleert de oude mobiele telefoon en betaalt de vergoeding vervolgens zo snel mogelijk. In veel gevallen staat het geld al binnen een week op je rekening; zo simpel is het verkopen van een oude mobiel.

Vergeet ook niet bij je ouders in de kast te kijken. Het is zonde dat oude mobiele telefoons in de kast blijven liggen. Deze worden ieder jaar minder waard. Heb je nog een oude mobiel in de kast liggen? Dan weet je nu wat je er mee kunt doen.

Bekijk ook: BKR-registratie bij smartphone op afbetaling

Plaats een reactie

Sitemap