Ontbijten voor een prikkie

Dat ontbijten belangrijk is, weten we natuurlijk allang. Maar waar koop je het lekkerste en goedkoopste ontbijtje buiten de deur? Hier een overzicht van de beste én goedkoopste aanbieders.

Ontbijten voor een prikkie

Het Hema € 1,- ontbijt is vrijwel de goedkoopste en bekendste. Voor een Euro krijg je bij de Hema een kop koffie of thee, croissant met jam en een baguette met omelet. Het ontbijt is alleen van 9 tot 10 uur. Pluspunt: voor 50 cent extra krijg je er een cappuccino in plaats van koffie of thee bij.

Ook bij de IKEA kun je een ontbijtje scoren voor een euro. Hier krijg je koffie of thee, een croissant, wit of bruin pistoletje, gekookt ei, pakje kaas, jam en bio margarine. Voor een jus Orange betaal je € 1,75. Ontbijten voor een euro kan elke werkdag van 9 tot half 11. Minpuntje: het (afbak)kaiserbroodje laat vaak te wensen over omdat het 9 van de 10 keer hard en uitgedroogd is.

Als je een echt smakelijk ontbijt wilt, ben je bij La Place aan het juiste adres. Hier kun je voor €3,95 uit zeven verschillende dingen kiezen (bijv. koffie of thee, hard broodje, jam, gebakken ei en bakje fruit). Echter is het wel een stuk duurder. Je kunt hier ontbijten tot 11 uur.

Ook McDonalds doet mee aan de ontbijt hype. Hier kost een ontbijtje €2,-. Je kunt zelf het onbijt samenstellen. Je kunt kiezen uit een croissant of McMuffin, koffie of thee en een koud drankje.  Het ontbijt is verkrijgbaar tot 11 uur. Pluspunt: bakje fruit.

Bij Bakker Bart krijg je een kwalitatief goed ontbijt voor een zeer scherpe prijs. Voor maar €2,50 krijg je een wit of bruin broodje met kaas, croissant met jam, een glas jus d’orange en je kunt kiezen tussen koffie en thee. Pluspunt: erg verse broodjes!

Bekijk het fragment op: Kassa

1 gedachte over “Ontbijten voor een prikkie”

 1. Zo wat een leuke website met info waar je wat aan hebt.
  Is mogelijk misschien om uw website te plaatsen bij onze website?
  Aangezien mijn bezoekers uw info wel interessant zullen vinden.
  Graag hoor ik van u
  met vriendelijke groet Simon.

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Sitemap