Online koopjes scoren bij United Wardrobe

Heb je een overvolle kledingkast waarvan je meer dan de helft niet draagt? Of ben je juist op zoek naar een fashionable item, maar wil je er niet de volle pond voor betalen? Dan is United Wardrobe zeker wat voor jouw!

United Wardrobe is een online platform voor het kopen en verkopen van tweedehands mode. Een advertentie plaatsen is gratis en je geeft zelf een prijs aan inclusief verzendkosten. Zodra de koper heeft afgerekend met iDeal of PayPal ontvangt de verkoper een notificatie en het item kan verzonden worden. Wanneer de koper het pakketje heeft ontvangen, ontvangt de verkoper het geld binnen 24 uur op zijn rekening.

Het netwerk is een veilig en hecht sociaal medium. Je kunt medegebruikers met een goede stijl ‘volgen’ om vervolgens een notificatie te krijgen wanneer hij of zij weer iets nieuws in de verkoop heeft. Op deze manier blijf je altijd op de hoogte van jouw style iconen. Ook zit er een chatfunctie op de website zodat je met de verkoper of koper kunt chatten over het product dat jij wilt kopen of verkopen. Het is ook mogelijk om je product als favoriet op te slaan zodat je nog even over een aankoop na kunt denken.

Online shoppen is natuurlijk de beste therapie om te ontspannen. Achteraf doet het soms alleen wel een beetje pijn als je jouw lege portemonnee bekijkt. United Wardrobe biedt tweedehands items aan en is daarom al redelijk goedkoop, maar om de beste koopjes te scoren kun je sorteren op ‘goedkoop naar duur’.  Dit maakt het nog een stukje leuker voor je portemonnee.

United Wardrobe biedt dus de perfecte mogelijkheid om koopjes te scoren en daarnaast kun je er ook je overvolle kledingkast op te koop zetten. Heb je bijvoorbeeld een paar sneakers die je nooit echt goed hebben gepast? Zet ze dan te koop en verdien er een leuk bedrag mee.

Plaats een reactie

Sitemap