MB’s besparen met prepaid internet

Dataverbruik is iets dat ons dagelijks bezighoudt. Als student wil je natuurlijk niet te veel betalen voor jouw abonnement. Juist daarom is het belangrijk om je datagebruik goed in de gaten te houden. Zo is het bijvoorbeeld handig om te kijken naar hoeveel MB’s je favoriete apps gebruiken. Hierdoor krijg je een beter beeld van welke apps je veel of juist weinig kunt gebruiken.

Een ding is echter een feit, data verbruiken doen we eigenlijk de hele dag door: Netflixen, muziek straimen via Spotify, video’s kijken via YouTube, WhatsAppen, Instagrammen etc. Maar hoeveel MB’s verbruiken jouw favoriete apps eigenlijk? Als je hierachter komt, kun je flink besparen!

Een prepaid internet abonnement

Wil je er zeker van zijn dat je niet te veel geld betaald voor internet op je telefoon? Dan is prepaid internet misschien iets voor jou. De aanbieder zorgt er dan voor dat jezelf kunt bepalen hoeveel internet je verbruikt. Je betaalt dus alleen voor het internet dat je daadwerkelijk gebruikt. Op deze manier bespaar je dus al snel een hoop geld. De laatste jaren is de snelheid van prepaid internet een stuk beter geworden. Gelukkig is snel internet daardoor gegarandeerd.

Overstappen naar prepaid internet

Als je overstapt, dien je vaak een nieuwe simkaart aan te vragen. Je huidige telefoonnummer kun je natuurlijk wel houden door nummerbehoud. Het tegoed van MB’s, smsjes en belminuten van een ander abonnement kun je in de meeste gevallen niet meenemen naar prepaid internet. Deze komen dan te vervallen.

Netflix kijken zonder problemen

Wist je dat je tegenwoordig Netflix films, series en docu’s kunt downloaden? Op die manier hoef je geen gebruik te maken van je MB’s en kijk je zonder problemen. Zorg ervoor dat je voor je vertrek op een Wifi-netwerk de films, series of docu’s download die je graag wilt zien.

Als je toch liever voor een abonnement wilt gaan met een vaste data bundel, is het raadzaam om eerst Sim Only abonnementen te vergelijken. Op die manier weet je altijd dat je de beste deal kiest. Als je zeker wilt zijn van snel internet is het slim om te kijken naar de praktische internet snelheid. Dit is de snelheid van jouw abonnement.

Plaats een reactie

Sitemap