Maak gebruik van studentenkorting

Als student heb je het niet makkelijk. Je hebt veel kosten aan collegegeld, studieboeken, uitgaan, eten en noem maar op. Maar als student krijg je ook vaak korting op vertoon van je studentenkaart! Wees slim en maak hier zoveel mogelijk gebruik van! 

Bedrijven proberen studenten slim te bespelen door deze groep veel korting te geven op diverse producten en diensten. Veel studenten blijven door deze kortingen in de toekomst ook bij dat bedrijf hangen. Trap hier niet te vaak in. Als er ergens een betere deal te vinden is, stroom dan niet om over te stappen naar een andere aanbieder.

Tip: Bekijk voor je iets gaat kopen of boeken altijd eerst of je studentenkorting krijgt. Bij Pathé krijgt iedere studenten namelijk 2 euro korting op een bioscoopkaartje en bij New York Pizza betalen studenten maar 5 euro voor een pizza in plaats van 10 tot 13 euro. Ook krijg je in grote steden vaak bij kappers en rijscholen studentenkorting.

Waar krijg je studentenkorting

Waar je studentenkorting krijgt is per studentenstad verschillende. Maar er zijn een paar grote aanbieders waar je als student altijd korting krijgt.

  • Bij Asos krijg je altijd 10% korting op je bestelling.
  • Bij Zalando krijg je altijd 10% korting op je bestelling.
  • Bij Happy Socks krijg je bij aankoop altijd 15% korting.
  • Hotels.com geeft studenten altijd 15% korting.
  • Bij WE Fashion krijg je altijd 10% korting.
  • Bij American Today krijg je altijd 10% korting.

Met een Knaek studentenkortingspas krijg je nog veel meer kortingen als student. Deze kortingen krijg je zonder deze pas niet. Het aanschaffen v an een Knaek pas is het eerst jaar 10 euro. Met de pas krijg je onder andere kortingen bij McDonals en Albert Heijn en Subway. Voor meer informatie kun je de website van Knaek bezoeken.

Plaats een reactie

Sitemap