Maak gebruik van studentenkorting

Maak gebruik van studentenkorting

Als student heb je het niet makkelijk. Je hebt veel kosten aan collegegeld, studieboeken, uitgaan, eten en noem maar op. Maar als student krijg je ook vaak korting op vertoon van je studentenkaart op bijvoorbeeld de bioscoop, musea, de kapper en verzekeringen. Maak gebruik van deze studentenkorting zo lang het nog kan!

Bedrijven proberen studenten slim te bespelen door deze groep veel korting te geven op diverse producten en diensten. Veel studenten blijven door deze kortingen in de toekomst ook bij dat bedrijf hangen. Trap hier niet te vaak in. Als er ergens een betere deal te vinden is, stroom dan niet om over te stappen naar een andere aanbieder.
Tip: Bekijk voor je iets gaat kopen of boeken altijd eerst of je studentenkorting krijgt. Bij Pathé krijgt iedere studenten namelijk 2 euro korting op een bioscoopkaartje en bij New York Pizza betalen studenten maar 5 euro voor een pizza in plaats van 10 tot 13 euro. Ook krijg je in grote steden vaak bij kappers en rijscholen studentenkorting.

Studentenkorting

Op deze website zie je per stad wel studentenkorting je kunt gebruiken. Ook heeft deze site verschillende dagaanbiedingen op Macbooks, iPhones en schooltassen met hoge kortingen. Deze aanbiedingen zijn maar één dag geldig! Op www.studentenkorting.nl worden er ook kortingen getoond aan de hand van de CJP-pas (voor scholieren) en de Knaek-studentenkortingspas. De Knaek studentenkortingspas moet je wel eerst kopen voor €10,- per jaar. Met deze pas krijg je onder andere kortingen op McDonals, WE fashion, Albert Heijn en Subway. Voor meer infomatie klik dan hier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *