Leuke bijbaantjes voor in de zomer

Ben je van plan om deze zomer lekker veel te werken? Maar je weet nog niet waar je wilt werken? Wij geven je wat handige tips en inspiratie over leuke bijbaantjes voor in de zomer!

Festivals

Het leukste aan de zomermaanden zijn toch echt de festivals! Wist je dat er in Nederland ongeveer 800 festivals in een jaar worden gehouden? Op deze festivals zijn natuurlijk mensen nodig! En zeg nou zelf, is het niet een keer leuk om geld te verdienen op een festival in plaats van het uit te geven? ;). Bekijk hier enkele vacatures. Salaris: ongeveer 9/10 euro per uur.

Medisch testpersoon

Je kunt je aanmelden als medisch testpersoon! Je verdient in korte tijd veel geld en hoeft weinig te doen. Om mee te doen aan een onderzoek moet je wel 18 jaar of ouder zijn en je wordt eerst medisch gekeurd. Salaris: afhankelijk van het onderzoek, ongeveer 500 euro per week. Bekijk: snel bijverdienen als medisch testpersoon

Digitalisering

Online bedrijfjes schieten als paddenstoelen uit de grond. Dit komt omdat steeds meer ondernemers merken dat er online veel geld te verdienen valt. De vaste medewerkers worden in de zomer vaak afgelost door studenten die een communicatie, ICT of marketing achtergrond hebben. Op deze manier werken studenten aan hun cv en doen ze nuttige werkervaring op. Werkzaamheden zijn bijvoorbeeld blogjes schrijven, onderhoud van een webshop en klantenservice. Salaris: 10/11 euro per uur.

Bijbaan in het buitenland

Wil jij wat meer avontuur in de zomer en wil je dit graag buiten Nederland opdoen? Dat kan! Op diverse sites vind je bijvoorbeeld campings in Frankrijk waar je als hardwerkende Nederlander zo aan de slag kan. Wil je werken en feesten tegelijk? Dan kan je bijvoorbeeld naar Kos, Mallorca of Iloret de Mar als reisleider, achter de bar of als propper. Bekijk eens bijbaan in het buitenland.

Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke vakantiebijbaantjes! Waar werk jij in de zomermaanden?

Plaats een reactie

Sitemap