Lekker cashen in de dure decembermaand

De dure decembermaand is al even begonnen en waarschijnlijk kun je nog wel wat extra centen gebruiken. Als student heb je vaak niet veel te besteden door de huur, feestjes en etentjes, maar deze maand worden het er alleen nog maar meer! Tijd voor een baantje, maar het liefst dan wel eentje die A, leuk is! B, goed verdient en C, met flexibele tijden. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar het kan echt! Ga aan de slag als freelancer in de horeca via Temper.

Werken als freelancer in de horeca

Via Temper kun je namelijk gratis als freelancer aan de slag in de horeca en dat is minder ingewikkeld dan het klinkt. Het werkt als volgt, je maakt een gratis account aan op temper.works en kijkt of er interessante shifts bij zitten. Er staan verschillende soorten shifts op het platform, denk aan opdrachten in de bediening, achter de bar, bij de garderobe, als host(ess) of als barista. Zie je iets wat je leuk lijkt en bezit je alle vaardigheden? Dan reageer je met één muisklik op de shift. Vind de opdrachtgever jou ook goed passen bij de shift, dan selecteert hij jou. Met een shift verdien je gemiddeld €16 p/u en met zo’n acht uur werk heb je snel gerekend zo’n €128,- bij elkaar verdiend. Genoeg geld voor een aantal rondjes in het weekend of met kerst! Je kan aan de slag bij diverse opdrachtgevers verspreid door heel Nederland.

Gratis uitproberen

Via Temper kun je drie keer uitproberen of werken als freelancer iets voor jou is. Na drie keer werken helemaal overtuigd? Dan vraag je eenvoudig een BTW-nummer aan. Via je persoonlijke profiel kun je na drie keer werken een BTW-nummer aanvragen. Het formulier kun je vervolgens downloaden of laten opsturen per post. Vul het formulier in en stuur het terug naar Temper met de bijgevoegde retourenvelop.

Meteen aan de slag

Kun je niet wachten om aan de slag te gaan? Je kunt eenvoudig een account aanmaken op Temper.works! In december is het altijd extra druk op het platform met toffe shifts, hierdoor liggen de uurtarieven een stuk hoger!

Deze blogpost is gepubliceerd in samenwerking met een externe partij

Plaats een reactie

Sitemap