Kleding importeren vanuit China

Kleding importeren vanuit China

Studenten hechten vaak veel waarde aan dure kleren. Dit kost echter veel geld. Een goede oplossing  om voor relatief weinig geld aan leuke (merk)kleding te komen is kleding importeren vanuit China. Een kat in de zak of waar voor je geld? In dit artikel lees je er meer over.

Op internet zijn er een aantal websites waar je voor weinig geld je fashion uit China kan halen. Een goed voorbeeld daarvan is Alibaba. Alibaba is een soort van Chinese variant van marktplaats. Mensen die op Alibaba verkopen willen vaak spullen in groten getale de deur uit doen. Dit is de reden waarom Alibaba populair is voor business-to-business handel. Echter kan je als consument soms ook terecht voor kleine aantallen.

Als je bovengenoemde website eens bezocht hebt en je geïnteresseerd bent geraakt door producten van de website, wees dan niet te impulsief en kijk eens of de verkoper positieve feedback heeft gehad. Is dit het geval? Probeer dan eerst eens om rustig contact te leggen met de adverteerder. Laat je niet misleiden door de aantrekkelijke prijs. Vaak is het geval dat de verzendkosten torenhoog zijn waardoor je alsnog knetterduur uit bent.

Dit is niet het enige minpunt. Als het namelijk eenmaal verstuurd is, en je denkt dat er geen vuiltje aan de lucht is, moet het nog de douane door. Als je geluk hebt dan komt je pakketje keurig aan. Heb je echter pech, dan kan je je pakketje vergeten. Je zult dan een brief krijgen van de douane dat je pakketje vernietigd is. Dit is echter alleen zo bij namaakartikelen. Denk bijvoorbeeld aan nike air max uit china.

Een aantal websites om spullen uit China te halen zijn:

Shoes-Room

Clotheshoping

Ali express

Alibaba

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *