Je studiegenootje verrassen? Dit zijn de leukste cadeau ideeën!

Heb je een goede band met je studiegenootje en is hij/zij binnenkort jarig? Dan is het natuurlijk een leuk idee om deze persoon in het zonnetje te zetten. Toch kan het best lastig zijn om een geschikt cadeau te vinden voor je studiegenoot. Misschien ken je deze persoon namelijk nog niet zo heel lang, dus dan kan het extra lastig zijn om iets te verzinnen. Wij geven je in dit artikel enkele voorbeelden van leuke kleinigheidjes die je kunt geven aan je studiegenoot.

Verjaardag ballon

Iemand verrassen op zijn/haar verjaardag kun je doen door een verjaardag ballon uit te kiezen. Een ballon versturen is een ontzettend leuke en attente manier om te laten merken dat je jouw studiegenootje niet bent vergeten op zijn/haar verjaardag. De jarige zal hierdoor zeker verrast zijn. Door een verjaardag ballon te versturen, kun je ervoor kiezen om deze ballon op de dag van de verjaardag bij de jarige thuis te laten bezorgen. De jarige zal hierdoor zeker verrast zijn. Je zou er nog voor kunnen kiezen om een persoonlijk kaartje toe te voegen, zodat de jarige weet dat de leuke ballon van jou afkomstig is. Bovendien kun je in dit kaartje natuurlijk een leuke en persoonlijke tekst schrijven.

Studiebenodigdheden

Wellicht heeft jouw studiegenootje het er met jou wel eens over gehad welke studiespullen hij/zij nog nodig heeft. Dan is de verjaardag van deze studiegenoot natuurlijk het perfecte moment om dit aan de jarige te geven. Dit kan natuurlijk van alles zijn. Van een agenda tot een whiteboard: noem het maar op.

Een uitje

Als je samen een studie doet, weet je vast het een en ander van elkaar. Grote kans dat je weet wat jouw studiegenootje graag doet. Om jouw studiegenootje te verrassen voor zijn/haar verjaardag, is het dan ook leuk om samen een uitje te doen op jouw kosten. Wellicht is jouw studiegenoot dol op de bioscoop of gaat hij/zij vaak naar een pretpark. Dan is dit natuurlijk de ideale mogelijkheid om dit als cadeau te geven. Bedenk van tevoren dus goed wat jouw studiegenootje graag zou willen doen, en speel hier dan op in. Zo gaan jullie hoe dan ook een leuke dag tegemoet en dat zal zeker gewaardeerd worden door de jarige.

Gadgets

Gadgets

Studenten en gadgets, het is een ideale combi. De kans is dan ook groot dat jouw studiegenootje hier ook wel van houdt. Goed nieuws, want er zijn echt talloze gadgets verkrijgbaar. Hierdoor is er zeker wel iets te vinden dat goed past bij jouw studiegenoot. Denk bij leuke gadgets bijvoorbeeld aan een bluetoothspeaker, drankgadget of mok. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een gadget voor. Kijk dus goed wat bij je studiegenoot zou passen en maak op basis hiervan een keuze.

Om jouw studiegenoot een leuke verjaardag te bezorgen, kun je flink uitpakken. Echter wordt een kleinigheidje vaak ook al enorm gewaardeerd. Met bovenstaande cadeau ideeën kom je in ieder geval al een heel eind om jouw studiegenootje eens goed te verrassen!

Plaats een reactie

Sitemap