Je favoriete reiservaring is een studiebeurs waard met Travelbird

Studeren kost veel geld, dus hoe fijn zou het zijn als een studiebeurs jou met deze kosten kan helpen? Het wordt nog beter, want je kunt nu zo’n studiebeurs bemachtigen met het beantwoorden van maar één vraag. TravelBird heeft namelijk een programma gelanceerd waarbij je als student met je meest inspirerende reisverhaal kans maakt op een studiebeurs van €3.000. Ook krijg je de kans om drie tot zes maanden stage te komen lopen bij het hoofdkantoor in Amsterdam.

Het TravelBird Studiebeurs & Stage Programma

TravelBird, het online reisbureau dat iedere dag nieuwe inspirerende vakantiedeals samenstelt, is op zoek naar getalenteerde, creatieve mensen om het team te versterken. Dat is dan ook de reden dat ze de allereerste TravelBird Beurs hebben aangekondigd. Studenten kunnen door het beantwoorden van de volgende vraag de studiebeurs en stage in Amsterdam bemachtigen: “Wat was jouw meest inspirerende reiservaring?”.

Of dat een bijzondere rondreis door Thailand was, een overnachting in een tent in het midden van een woestijn, of een romantisch diner in Sicilië, alles is mogelijk. Vertel TravelBird over jouw ervaring op de meest inspirerende, creatieve, onvergetelijke manier en misschien is die studiebeurs dan wel van jou. Dit kan je natuurlijk doen met een essay, maar wat dacht je van een GoPro­filmpje, een blog, een zelfgemaakt tijdschrift of een YouTube­ kanaal?

Voordelen van de TravelBird Beurs

Zoals je kan verwachten zijn er flink wat voordelen verbonden aan het winnen van de beurs. Hier zijn er een paar:

  • Je kan er een deel van je studiekosten van betalen, wat betekent dat je je spaargeld aan veel leukere dingen kan uitgeven. ­
  • Je krijgt de kans om te strijden tegen andere studenten van over de hele wereld. ­
  • Je kan stage komen lopen bij TravelBird in Amsterdam, wat weer zijn eigen voordelen met zich meebrengt: ervaring opdoen in een internationale startup, genieten van heerlijke lunches en vrijdagmiddagborrels, en een gloednieuwe MacBook Pro die je in bruikleen krijgt.

Check even op de studiebeurswebsite of je hogeschool of universiteit in de lijst van officiële deelnemers staat en vervolgens kan je beginnen aan je verhaal. Je hebt nog tot 31 mei om mee te doen, dus je hebt alle tijd om nog even goed over je favoriete reiservaring na te denken. Succes!

Deelname is inmiddels verlopen. 

Plaats een reactie

Sitemap