Handige bespaar apps

Hieronder hebben we een overzicht van de beste bespaar apps voor je op een rijtje gezet. Downloaden en besparen maar!

Handige bespaar apps

Settle Up
Zet met de Settle Up app alle kosten die je maakt met een groep op een rijtje. Denk aan kosten tijdens een vakantie, etentje of gezamelijk cadeau. Noteer hoeveel geld er is uitgegeven en wie wat heeft betaald. De app kan ook bijhouden wiens beurt het is om te betalen. Deze app is beschikbaar voor Android en iOS

Benzine-Jip
Deze app geeft aan waar je de buurt het goedkoopste kan tanken. Je geeft aan welke brandstof je auto verbruikt en de inhoud van je benzinetank is. Beschikbaar voor Apple en Android.

Slim Koken
De Slim Koken app helpt je geld besparen door middel van minder voeding verspillen en geeft je tips hoe je voedsel langer bewaard. Ook staan er recepten en tips voor mensen met allergieën. Gratis te downloaden voor iOS en Android.

Flitsmeister
Bespaar geld met onnodig hoge verkeersboetes met de Flitsmeister. De app geeft precies aan waar de mobiele en vaste flitspalen staan en waar trajectcontroles zijn. Gratis te downloaden voor Apple en Android.

Productchecker
Met de Productchecker scan je een product en krijg je vervolgens alle beschikbare informatie van de vergelijkingssite te zien: productspecificaties, reacties van anderen en de prijs. Het is vooral handig om de barcode van een product in de winkel te scannen en deze even snel op te zoeken. Zo zie je of dit product in die winkel het goedkoopste of misschien wel ergens anders. Deze app van kieskeurig is gratis te downloaden voor Apple en Android.

Superdeals
De Superdeals app toont alle lopende acties van grote en kleine winkels. Van drogisterijen, slijterijen, groothandels, bouwmarkten, supermarkten en nog veel meer. Helaas is de app alleen nog te downloaden voor Android.

Aanbieding
De aanbieding app laat je alle interessante aanbiedingen van deze week zijn. De app struint alle supermarkten voor je af. Ook kun je gewenste producten alvast toevoegen aan je boodschappenlijst.

Plaats een reactie

Sitemap