Handige apps om je geld te beheren

Heb je regelmatig een gat in je hand en weet je aan het einde van de maand niet meer waar je geld naar toe is gegaan? Dan kun je dus heel goed een handige apps gebruiken voor het beheren van je maandelijkse in- en uitgaven. Op deze manier zie je makkelijker waar je geld naar toe gaat en hoeveel er binnenkomt! Wij hebben vijf handige apps voor je geselecteerd:

Wally +

Wally + is een overzichtelijke, kleurrijke app die je inkomens en uitgaven gemakkelijk weergeeft. Deze kun je vervolgens specificeren in verschillende categorieën zoals uitgaan, boodschappen, kleding, school etc etc etc. Op deze manier kun je makkelijk zien waar je geld naar toe gaat en waar je misschien te veel geld aan uitgeeft. De app is op je smartphone beschikbaar voor Android en Apple en is helemaal gratis.

Tab App

Ga je op vakantie met een groep vrienden? Dan is het soms lastig om allemaal apart af te rekenen of de rekening te splitten. Met deze Tab App kun je gemeenschappelijke uitgaven erg nauwkeurig bijhouden. Je kunt ieder moment de verschuldigde bedragen van alle leden van jouw groep opvragen. Je kunt dan zien wie wat verschuldigd is. De applicatie is gratis (!) en te downloaden voor Android en Apple.

Spendee

Budgeteren en het bijhouden van je inkomsten en uitgaven hoeft helemaal geen saaie bedoening te zijn. Spendee is een fraaie en kleurrijke applicatie die je uitgaven in overzichtelijke grafiekjes weergeeft. In een hand omdraai kun je zien wat er inkomt en vervolgens weer uitgaat. Beschikbaar voor iOs en Android.

Study money

Met deze app kun je gemakkelijk je studenten budget bijhouden. Wanneer je maar over een klein bedrag per maand beschikt voor boodschappen, biertjes en andere essentiële zaken, is het makkelijk om al je uitgaven overzichtelijk bij de hand te hebben. De Study Money app is gratis en (helaas) alleen beschikbaar voor Apple gebruikers. Wellicht komt er in de toekomst een Android versie beschikbaar. Wij houden dit voor je in de gaten.

BUDGT

BUDGT geeft een overzicht van al je uitgaven en laat je zien waar je wat aan hebt uitgegeven. Iets te gortig geweest? Je krijgt vanzelf te horen hoeveel je nog mag besteden per dag. Erg handig dus. De app is alleen verkrijgbaar voor Apple gebruikers en het aanschaffen is helaas niet gratis (kosten €1,99).

Lees ook: Studieschuld aflossen: slim of niet?

1 gedachte over “Handige apps om je geld te beheren”

Plaats een reactie

Sitemap