Gratis proefabonnementen in de decembermaand

Met de feestdagen en de kerstvakantie in het vooruitzicht, is het waarschijnlijk noodzakelijk op de kleintjes te letten. Maar met twee weken vrij, wil je je tijd natuurlijk wel leuk besteden. Daarom hebben wij een handig overzicht gemaakt met de leukste gratis proefabonnementen voor december! Zo hoef je zeker niet te vervelend en kost het je niets!

Gratis abonnement voor de decembermaand

Films en series

Netflix en Videoland zijn in Nederland de grootste spelers op gebied van films en series. Beide bedrijven bieden exclusieve films en series om de consument over te halen zich bij hen aan te sluiten. Tevens bieden ze beiden eenmalig proefabonnementen. Videoland kijk je twee weken gratis en Netflix een maand! Tijdens het aanmelden (voor je proefabonnement) dien je alvast je rekeningnummer in te vullen waarna het abonnement na de proefperiode gewoon doorloopt. Denk er tussen tijdig aan dat je het abonnement ook weer moet opzeggen! Wil je nog een maand genieten van gratis films en series? Maak dan een nieuw account aan met een ander rekeningnummer!

Gratis proefabonnementen op kranten

Papieren kranten zijn misschien niet voor iedere student interessant maar je kunt wel vaak 1 of 2 maanden een gratis proefabonnement afsluiten. Doe je vader, moeder, oma, opa of je zelf een plezier met een maandje gratis landelijke of regionale nieuws. Naast al die iPhones, tablets en pc’s is het ook wel is fijn om op ouderwets papier artikelen te lezen. Hier kun je zien welke kranten en dagbladen je op dit moment gratis kunt afsluiten. Handig!

Tijdschriften

Bij tijdschriften krijg je vaak maar één nummer van een tijdschrift gratis in plaats van meerdere weken. Bijvoorbeeld een gratis Veronica, woontijdschrift of een glossy zoals de Eva, Viva of Story. Ga zelf op zoek naar een gratis tijdschriften in de zoekmachines of kijk bijvoorbeeld eens op deze website. Hier vind je een goed overzicht van gratis tijdschriften. Op Tijdschrift.nl kun je de eerste maand gratis meer dan 50 tijdschriften lezen. Je kunt ook kiezen voor de digitale versies. Na de gratis maand kost het abonnement € 15,-. Houd rekening met de kosten of zeg je abonnement op tijd op!

Gratis luisteren

Al bekent met luisterboeken? Of nieuwsgierig of het iets voor je iets? Op Storytel kun je twee weken lang gratis luisterboeken luisteren en er achter komen of dit iets voor jou is. Bij Storytel kun je, net als bij Netflix, bestanden offline opslaan. Je hoeft dus geen gebruik te maken van Wifi of mobiele data om een boek te luisteren.

Tip: de meeste proefabonnementen duren maar een maand. Zet bij het afsluiten van een van de gratis proefabonnementen meteen in je agenda dat je het abonnement na een maand weer opzegt. De meeste abonnementen lopen na de proeftijd namelijk automatisch door!

Lees ook: De vijf beste smartphones onder de 300 euro van dit moment

Plaats een reactie

Sitemap