Gratis meditatie apps voor studenten

Tentamenstress, stage lopen, essays schrijven, sporten, sociale contacten onderhouden, je ouders bezoeken… Wij snappen dat het leven van een student echt niet alleen maar rozengeur en maneschijn is. Af en toe wil je eens echt tot rust komen. Helaas kun je niet meteen het eerste de beste vliegtuig naar een exotisch kuuroord nemen om daar tot rust te komen. Wij hebben vier gratis meditatie apps voor je op een rijtje gezet om thuis kosteloos tot rust te komen! 

Je hoeft echt geen dure meditatieboeken te kopen of onbetaalbare cursussen te volgen om een beetje relax te worden. Ondanks het feit dat je smartphone je constant kan afleiden, kun je je digitale vriend ook inzetten voor het trainen van je concentratie. Dat kan gewoon thuis met deze vier gratis meditatie apps!

1. Calm app

Deze app is een echte aanrader voor beginners die kennis willenGratis meditatie apps maken met mediteren. Je kunt een 7-daagse ‘challenge’ doen, waarbij je ieder dag terug komt om een nieuwe meditatie te volgen. Je kunt pas door naar de volgende meditatie, als je de vorige hebt afgerond. Een echte aanrader is de full-body scan. Tijdens deze scan schenk je aandacht aan alle delen van je lichaam. Gegarandeerd zen worden!

De app is gratis te downloaden voor Android en iOS.

2. Stop, Breathe & Think

Deze app werkt erg motiverend en is super eenvoudig in gebruik.Gratis meditatie apps Iedere keer dat je de app gebruikt geef je aan in welke mentale en fysieke ‘mooth’ je verkeerd. Aan de hand hiervan, geeft de app een aantal meditatie suggesties. Hier kun je er dan één uit kiezen. Extra leuk is dat je met iedere meditatieles die je volgt een sticker verdiend. Dit kan een extra trigger zijn om te gaan mediteren!

De app is gratis te downloaden voor Android en iOS.

3. VGZ Mindfulness

De Mindfulness app van verzekeringsmaatschappij VGZ kan je helpen Gratis meditatie appsmet mediteren, maar is iets meer gericht op mindfulness. De app is in het Nederlands en daardoor voor sommigen makkelijker te volgen dan de Engelstalige apps. Door de verschillende oefeningen word je je bewuster van je lichaam en ademhaling, waardoor je even niet in je hoofd zit, maar met je lichaam bezig bent.

De app is gratis te downloaden voor Android en iOS.

4. Headspace

Niks geen zweverig gedoe en klankschaal geluiden op deGratis meditatie apps achtergrond bij de Headspace app (beschikbaar voor Android en iOS). De app leidt je op een makkelijke en eenvoudige manier door alle meditatiesessie heen. Een sessie begint altijd met een leuk animatievideo die uitlegt hoe je geest werkt. Elke sessie duurt tien minuten, waarvan de eerste tien dagen gratis zijn. Daarnaast kun je ook een tijdje de volledige versie gratis uitproberen. Daarna zul je echter 12,99 per maand moeten betalen om de app te gebruiken.

Plaats een reactie

Sitemap