Gratis fit blijven

Wil je je conditie bijhouden zonder dat het geld kost? Dit kan! Sporten in een sportschool is vaak niet goedkoop en het vergt de nodige discipline om regelmatig heen te gaan. Hieronder enkele tips om gratis fit te blijven.

Heb je nog een paar oude hardloopschoenen in de kast? Overweeg dan te gaan hardlopen. Begin rustig en bouw het daarna steeds verder op. Je kunt er ook voor kiezen om met z’n tweeën te gaan. Je kunt elkaar aanmoedigen en het is gezelliger dan alleen.

Gratis fit blijven met gratis sportapps:

Running app is een applicatie van Nike. Het geeft aan hoe ver en hoe hard je loopt. Ook kun je de loop route bekijken en je prestaties via Facebook delen. Deze app is te downloaden voor iOS en Android.

Ben je dol op fietsen en wil je wel eens bijhouden hoe ver je fietst en hoeveel calorieën je tijdens deze fietstocht verbruikt? Dan is de Strava app iets voor jou! De app houdt precies bij hoeveel je fietst, waar je hebt gefietst en hebt gefietst. De applicatie is beschikbaar voor iOS en Android.

Met de EndoMondo app kun je zelf aangeven welke sport je wilt beoefenen . De variatie van deze app is enorm. Bijna elke sport is met de applicatie te beoefenen. De app is gratis en is te downloaden voor Android en Apple.

Je bespaart al gauw € 20,- per week!

Plaats een reactie

Sitemap