Goedkoper sporten bij de sportschool

Veel studenten vinden sporten belangrijk. Naast de lange dagen in de collegezaal of studeren hebben de meeste studenten behoefte aan beweging. Je kunt naar de sportschool gaan om je eens flink in het zweet te werken op de loopband of mee doen aan de vele groepslessen. Fit For Free en Basic Fit zijn zonder meer de goedkoopste sportscholen in Nederland. Maar waar sport je het goedkoopst?

Goedkoper sporten bij de sportschool

Neem voor je je inschrijft bij een sportschool of vereniging eerst een paar proeflessen. Zo kun je kijken of het sporten in de sportschool iets voor jou is. Als dit niet het geval is, ben je tenmiste niet aan half jaar of jaar abonnement verbonden.

Fit For Free

Bij Fit For Free betaal je tussen de € 13,95 en € 17,95 per maand voor onbeperkt sporten. Je kunt dan met de Fit For Free pas bij alle vestingen in heel Nederland sporten. Wel moet je bij inschrijving 10 euro inschrijfkosten betalen. Als je wilt deelnemen aan de groepslessen betaal je € 6,- per maand extra.

Basic Fit

Sporten bij Basic Fit kost tussen de € 15,99 en € 21,99 per maand. Ook is het mogelijk om een gezinspas te nemen. Deze kost maar € 15,95 per maand! Met deze pas kun je gratis gebruik maken van de douches en lockers, deelnemen aan groepslessen en onbeperkt sporten. Klinkt als een geweldige deal. Helaas kun je niet samen sporten met een van je gezinsleden. Er kan maar één persoon tegelijk gebruikmaken van de pas.

Alternatieven voor de sportschool

Natuurlijk is lichaamsbeweging niet gebonden aan een vereniging of een sportschool. Een rondje hardlopen kost je naast goede loopschoenen en sportkleding niets. Ook kun je gaan wielrennen of mountainbiken in het bos.
Een relatief bekend sportprogramma is het Amerikaanse Insanity. Dit programma kun je downloaden en vervolgens in je woonkamer beoefenen. En reken maar dat je hier een goede conditie van krijgt!

Lees ook: Thuis sporten is betaalbaar sporten

Plaats een reactie

Sitemap