Goedkope hotelovernachtingen voor studenten

Een weekendje met je vriend of vriendin naar een andere stad cultuur snuiven, shoppen of luieren. Maar waarom de hoofdprijs betalen voor een mooi hotel als het ook goedkoper kan? Wij hebben enkele tips voor goedkope hotelovernachtingen. 

Veilingsites
De veilingwebsites zijn de laatste 5 jaar super populair geworden doordat er veel goedkope hotelkamers worden aangeboden. Als je het bieden een beetje door hebt, kun je in no time een goedkope hotelkamer scoren. Wel moet je er rekening mee houden dat er vaak nog administratiekosten worden gerekend. Voorbeelden voor veilingsites zijn: vakantieveilingen, ticketveilig en hotelkamerveiling.

Boekingsites
Kijk op boekingsites niet naar ‘populairste hotels’. Dat zijn niet echt de populairste, maar de hotels die de hoogste commissie betalen. Kijk naar ‘best beoordeelde hotels’. Dat zijn wel de beste hotels, volgens de bezoekers.

Marktplaats
Kijk op marktplaats naar hotelbonnen. Sommige mensen winnen een hotelbon op een veilingsite en besluiten de bon toch niet te gebruiken. Zij proberen het ticket dan weer opnieuw te verkopen op marktplaats. Vaak vragen ze hier een erg lage prijs voor omdat ze het ticket echt willen verkopen.

Kruidvat heeft ieder jaar een speciale actie voor hotelbonnen. Deze kosten maar € 9,95 en de keuze uit 3- en 4-sterrenhotels is enorm! Houdt de folder goed in de gaten of kijk op kruidvat hotelovernachting.

Last minute
Last minute aanbiedingen gaan vaak voor weinig weg! Een dag van tevoren of op de dag zelf worden er nog kamers aangeboden. Hotels willen graag alle kamers benutten en soms kun je hier voor een klein prijs gebruik van maken!

Plaats een reactie

Sitemap