Goedkoop op studentenwintersport

Wil jij deze winter nog een weekje genieten van de Franse of Oostenrijkse sneeuw? Maar heb je als student weinig te besteden? Wij helpen je met deze handige tips voor een voordelige studentenwintersport vakantie!

Husk.nl regelt speciaal voor studenten de beste wintersportvakanties! Het zijn complete reizen inclusief verblijf, skipas en eventueel materiaal. Maar dit kun je ook zelf meenemen als je dat hebt. Top bestemmingen zoals Val Thorens, Zell am see en Les Deux Alpes zijn voorbeelden van plekken waar genoeg te bleven valt! Door dat je met een grote touringcar naar plaats van bestemming wordt gebracht, blijven de kosten laag.

De prijzen verschillen per bestemming en per accomodatie. Iedereen is vrij om te kiezen wat bij die gene past.

Als je 8 dagen wintersport te lang of te duur vind, kun je ook kiezen voor mini-wintersportvakantie. Deze vakanties duren gemiddeld van 3 of 6 dagen. Alle prijzen zijn inclusief skipas. Een 3 daagse skivakantie kost je nog geen €200,- inclusief skipas, vervoer en verblijf!

Dutchweek

In de laatste week van het wintersportseizoen (02-05 tot 09-05) barst er nog één keer een groot feest los in Franse Val Thorens; de Dutchweek! Een week vol Nederlandse dj’s en apres-ski waar je geen genoeg van krijgt en Rond deze tijd van het jaar ben je nog steeds verzekerd van sneeuw in dit kleine partydorp midden in de Franse Alpen. Dit komt omdat het op zo’n 2300 meter hoog ligt.

studentenvakanties

Plaats een reactie

Sitemap