Goedkoop je studentenkamer inrichten met deze slimme tips

Yes, je hebt eindelijk een studentenkamer bemachtigd! Na lang hospiteren kun je eindelijk in je favoriete studentenstad gaan wonen. Maar nu je nieuwe studentenkamer nog inrichten. Gelukkig kun je met onze slimme tips goedkoop je studentenkamer inrichten!

Vraag in je omgeving

Om je studentenkamer te inrichten kun je beginnen met rondvragen in je omgeving. Vaak hebben je ouders, familie of kennissen nog wel oude meubels of accessoires op zolder liggen waar ze niks meer meedoen. Soms zijn ze überhaupt al vergeten dat ze ze hadden. Wellicht kun je ze voor een prikkie overkopen of ruilen voor een lekker maaltijd etc. Een andere slimme manier is je aanmelden voor gratis af te halen groepen op Facebook. Mensen die een advertentie in dit soort groepen plaatsen, willen vaak snel van hun spullen af. Houd de groepen daarom goed in de gaten want je weet nooit welk pareltje voorbij komt!

Jaag op tweedehands

Tweedehands of terwijl vintage spullen zijn al lang niet meer vies en stoffig. Je bemachtigt ze door je aan te melden in Facebook-groepen bij jou in de buurt of de kringloopwinkels af te struinen. Probeer zo creatief mogelijk om te gaan met meubels. Misschien ziet een bank er iets wat ouderwets uit maar met een leuke set kussens of een kleed, kun je het eenvoudig opleuken.

Goedkoop je studentenkamer inrichten

Wees creatief

Als je weinig ruimte én weinig geld hebt, word je vanzelf creatief. Vandaag de dag staat het internet vol met handige DIY video’s die je vertellen hoe je alles zo slim en efficiënt mogelijk kunt indelen. Gebruik bijvoorbeeld een kruk of stoel ook als opbergruimte en kies voor een tafel die je uit kunt schuiven. Andere tips voor multifunctionele meubels vind je hier.

Lees meer: 4 multifunctionele meubels voor je studentenkamer

Plaats een reactie

Sitemap