Goedkoop boodschappen kopen met een boodschappenpakket

Als student heb je het vaak druk met colleges, tentamens, feestjes en slapen. Weinig tijd dus om boodschappen te doen en te koken. Daarom is het als student ideaal als je al je boodschappen in een keer in huis hebt!

Met een boodschappenpakket krijg je vaak een box thuis gestuurd met daarin verschillende verse of houdbare producten. In het pakket zitten ook producten die je kunt gebruiken voor het avondeten. Bij deze producten (zoals een kruidenpasta, rijst of pastasaus) kun je dan verse producten zoals groente toevoegen (die moet je nog wel even kopen). Zo heb je waarschijnlijk voor 2 á 3 euro een complete maaltijd op tafel getoverd!

Nog een voordeel van een boodschappenpakket is dat je in aanraking komt met nieuwe producten. Er zullen ongetwijfeld producten bij zitten die je nog niet kent of je neus (nog) voor ophaalt. Gewoon proberen! Daarnaast eet je een stuk gevarieerder dan wanneer je een paar keer per week diepvriespizza of pasta eet.

De Happy Box

Dit een boodschappenbox die je voor een klein bedrag kunt kopen. Ideaal voor studenten dus! De box is gevuld met ongeveer 40 producten zoals kruiden, verschillende soorten drinken, sausen, jam, soep en snacks. Wanneer je deze box besteld, ontvang je ‘m de volgende dag via de post in huis. De box kost 14 euro en heeft een waarde van 40 euro. Pluspunten: super goedkoop, nieuwe producten uittesten en makkelijk thuisbezorgd. Minpunt: er kunnen producten inzitten die je niet lekker vindt. Je kunt er ook voor kiezen om samen met één of twee huisgenoten de Happy Box te kopen. Dit is nog goedkoper en je kunt de producten slim verdelen ;).

boodschappenpakket

Producten in De Happy Box

Plaats een reactie

Sitemap