Geld verdienen met reviews schrijven

Heb jij een vlotte babbel en vind je het leuk om producten en bedrijven te beoordelen? Dan is het schrijven van reviews iets voor jou! Niet geheel onbelangrijk; je kunt er een leuk zakcentje mee verdienen. 

Reviews zijn essentieel

Reviews zijn van essentieel belang voor bedrijven en webshops. Positieve reviews zeggen vaak iets over de betrouwbaarheid en klantenservice van een bedrijf. De meeste online (en offline) shoppers checken voor hun transactie eerst de reviews over de betrouwbaarheid, service en producten van het bedrijf. Als deze negatief zijn zullen er minder mensen producten bestellen dan wanneer de reviews positief zijn. Hierdoor hechten bedrijven hier veel waarde aan en kun je hier geld mee verdienen.

Direct beginnen

Ten eerste is het belangrijk dat de review wel ergens over gaat. Je kunt niet zomaar iets schrijven. Ten tweede moet je wel iets van het bedrijf af weten waar je over gaat schrijven. Verdiep je in de betaalmethode, productweergave en klantenservice. Pas dan kun je een kwalitatief, goede review schrijven. Kijk eens op Ciao.nl. Ciao shopping is een online community met als doel producten van betrouwbare reviews en beoordelingen te voorzien. Je kunt hier een account aan maken en direct beginnen met het schrijven reviews.

Wat levert het schrijven van reviews op?

Reviews schrijven is niet de snelste en makkelijkste weg om geld te verdienen maar het is wel een leuke manier om op een zo goed mogelijke manier reviews te schrijven. In het begin zul je een klein bedrag 30 á 50 euro per maand verdienen. Indien je erg actief bent zul je later meer verdienen. Ongeveer 100/150 euro per maand. Voor meer studentenwerk kun je terecht op studentenwerk.

Lees ook: Bijverdienen met je smartphone

4 gedachten over “Geld verdienen met reviews schrijven”

Plaats een reactie

Sitemap