Geld verdienen met opdrachten via Roamler

Simpel en leuk geld verdienen klinkt de meeste studenten als muziek in de oren. Met de Roamler app kun je tijdens het winkelen op een eenvoudige manier een zakcentje bijverdienen.

Je voltooit opdrachten via de app in de supermarkt, drogisterij, tuincentra, tankstation etc. Op deze manier verdien jij een extraatje bij en weten producenten hoe hun schappen erbij liggen in de winkels.

Opdrachten via Roamler: hoe werkt het?

Allereerst download je de app Roamler. Deze applicatie is beschikbaar voor iOS en Android. Voor je je kunt aanmelden heb je eerst een invite code nodig van een andere member. Deze member heeft wel je e-mailadres nodig om jou een invite code te sturen. De snelste manier om zo’n invite te bemachtigen is via een forum of via de Facebookpagina van Roamler. Ieder lid heeft een invite code nodig om de kwaliteit van onderzoek te waarborgen.

Als je een code hebt bemachtigd kun je je aanmelden en de app toegang geven tot je locatiegegevens. Aan de hand van je locatie krijg je namelijk opdrachten binnen die je kunt voltooien voor geld of XP (experience points). De opdrachten die je kunt uitvoeren zijn erg verschillend. Er kan gevraagd worden naar de prijs van een product, het aantal van een productcategorie of om een foto te maken van promotiemateriaal in een winkel.

Met een betaalde opdracht verdien je minimaal 2 tot 4 euro per keer. Daarnaast ontvang je ook XP (experience points). Als je een vastgesteld aantal punten hebt verdiend, kun je naar het volgende level. Hoe hoger je komt qua level, hoe meer betaalde opdrachten je kunt uitvoeren. Voor je betaalde opdrachten mag uitvoeren, moet je eerst een training doorlopen (level 1). Zo leer je hoe Roamler werkt en waar je op moet letten tijdens een opdracht.

Saldo uitbetalen

Het verdiende saldo kun je uit laten betalen via Paypal en iDeal. Je kunt het geld gebruiken om iets (online) kopen of je kunt het ook overboeken naar je lopende rekening. Heb je geen PayPal account? Die is binnen 2 minuten aangemaakt. Kijk hier voor meer informatie.

Onze ervaring met roamler

“Het is een leuke manier om wat bij te verdienen. Hoe meer punten je verdiend, hoe sneller je in een hoger level komt. Als je in level 3 bent, kun je thuis ook opdrachten uitvoeren. Je wordt dan gevraagd om producten te tellen aan de hand van afbeeldingen. Als je in een hoger level komt, mag je zelf ook invite codes weggeven aan beginnende leden. Als je regelmatig opdrachten uitvoert, kun je met gemak 50 tot 100 euro per maand bijverdienen”.

Lees ook: Bijverdienen met je smartphone

47 gedachten over “Geld verdienen met opdrachten via Roamler”

 1. Mocht je dit artikel gelezen hebben en een invite-code willen hebben? Stuur me dan even een mailtje (dan hoef je je mailadres niet hier online te zetten): mvrd1986 @ gmail.com (zonder spaties uiteraard). Ik heb nog best een aantal invite codes over.

  Beantwoorden
 2. Hoihoi!
  Als je een invite nodig hebt, antwoord dan maar met je e-mail op deze post, dan stuur ik je een mailtje! Ik heb er nog wat op overschot :)

  Beantwoorden
 3. Hi, ik heb nog 3 invite codes te vergeven. Stuur je motivatie om geld te verdienen en ik stuur je een code (hier heb ik wel een e-mailadres voor nodig). Groetjes Elske

  Beantwoorden
  • Ik ben een student en woon op mijzelf in een studio, in Delft! Zelf heb ik veel informatie opgezocht over roamler en lijkt het voor mij ideaal om een zakcentje erbij te verdienen!
   Daarvoor heb ik een invite nodig!

   Graag hoop ik dat jij mij daar mee zou kunnen en willen helpen.

   Met vriendelijke groet,

   Shannon

   Shannonw44@hotmail.com

   Beantwoorden
  • Hallo Melissa!

   Zelf ben ik al een tijdje actief bezig met het verdienen van het zogenaamde “beermoney”.
   Via beermoney.com ben ik veel websites/apps tegen gekomen waarmee ik heb geprobeerd online geld te verdienen.
   Onlangs kwam ik ook een post tegen over Roamler. Hier ben ik me dan ook in gaan verdiepen, en zo kwam ik achter de invitatie code die nodig is.

   Na wat speurwerk ben ik bij jou terecht gekomen, en hier ben ik dan ;).

   Roamler lijkt me een erg leuke manier van geld verdienen. Zelf maak ik al gebruik van streetspotr. Dit is misschien ook een idee voor jou! Daarbij heb je geen invitatie nodig.

   Hopelijk heb je je invitatie code nog niet vergeven en gun je hem mij (en jezelf de 2% bonus). Ik ga mijn best doen goed veel geld te verdienen!!

   Ik woon zelf in Zelhem, dat ligt in Gelderland.

   Groetjes,
   Kasper

   Beantwoorden
  • Hoi ed,
   ik heel erg geintreseerd. Heb alleen nog een invite nodig!! Kan jij me hier bij helpen? Ik woon in Leeuwarden
   alvast heel erg bedankt!!

   Groetjes Margie

   Beantwoorden

Plaats een reactie

Sitemap