Geld verdienen met opdrachten via Roamler

Simpel en leuk geld verdienen klinkt de meeste studenten als muziek in de oren. Met de Roamler app kun je tijdens het winkelen op een eenvoudige manier een zakcentje bijverdienen. Je voltooit opdrachten via Roamler in de supermarkt, drogisterij, tuincentra, tankstation etc. Op deze manier verdien jij een extraatje bij en weten producenten hoe hun schappen er bij liggen in de winkels. 

Opdrachten via Roamler: hoe werkt het?

Allereerst download je de app Roamler. Deze applicatie is beschikbaar voor iOS en Android. Voor je je kunt aanmelden heb je eerst een invite code nodig van een andere member. Deze member heeft wel je e-mailadres nodig om jou een invite code te sturen. De snelste manier om zo’n invite te bemachtigen is via een forum of via de Facebookpagina van Roamler. Dit wordt gedaan om de kwaliteit van onderzoek te waarborgen.

Als je een code hebt bemachtigd kun je je aanmelden en je locatie instellen. Aan de hand van je locatie krijg je namelijk opdrachten binnen die je kunt voltooien voor geld of XP (experience points). De opdrachten zijn erg verschillend. Er kan gevraagd worden naar de prijs van een product, het aantal van een productcategorie of naar promotiemateriaal in een winkel. Met een betaalde opdracht verdien je minimaal 2 tot 4 euro per keer. Soms ontvang je ook experience points. Hiermee kun je naar het volgende level. Hoe hoger je komt qua level, hoe meer betaalde opdrachten je mag uitvoeren.

Voor je betaalde opdrachten mag uitvoeren moet je eerst een training doorlopen (level 1). Zo leer je hoe Roamler werkt.

Saldo uitbetalen

Het verdiende saldo kun je uit laten betalen via Paypal en iDeal. Je kunt het geld gebruiken om iets te (online) kopen of je kunt het ook overboeken naar je lopende rekening. Heb je geen Paypal account? Die is binnen 2 minuten aangemaakt. Kijk hier voor meer informatie.

Lees ook: Bijverdienen met je smartphone

36 gedachten over “Geld verdienen met opdrachten via Roamler”

 1. Hi, ik heb nog 3 invite codes te vergeven. Stuur je motivatie om geld te verdienen en ik stuur je een code (hier heb ik wel een e-mailadres voor nodig). Groetjes Elske

  • Ik ben een student en woon op mijzelf in een studio, in Delft! Zelf heb ik veel informatie opgezocht over roamler en lijkt het voor mij ideaal om een zakcentje erbij te verdienen!
   Daarvoor heb ik een invite nodig!

   Graag hoop ik dat jij mij daar mee zou kunnen en willen helpen.

   Met vriendelijke groet,

   Shannon

   Shannonw44@hotmail.com

  • Hallo Melissa!

   Zelf ben ik al een tijdje actief bezig met het verdienen van het zogenaamde “beermoney”.
   Via beermoney.com ben ik veel websites/apps tegen gekomen waarmee ik heb geprobeerd online geld te verdienen.
   Onlangs kwam ik ook een post tegen over Roamler. Hier ben ik me dan ook in gaan verdiepen, en zo kwam ik achter de invitatie code die nodig is.

   Na wat speurwerk ben ik bij jou terecht gekomen, en hier ben ik dan ;).

   Roamler lijkt me een erg leuke manier van geld verdienen. Zelf maak ik al gebruik van streetspotr. Dit is misschien ook een idee voor jou! Daarbij heb je geen invitatie nodig.

   Hopelijk heb je je invitatie code nog niet vergeven en gun je hem mij (en jezelf de 2% bonus). Ik ga mijn best doen goed veel geld te verdienen!!

   Ik woon zelf in Zelhem, dat ligt in Gelderland.

   Groetjes,
   Kasper

  • Hoi ed,
   ik heel erg geintreseerd. Heb alleen nog een invite nodig!! Kan jij me hier bij helpen? Ik woon in Leeuwarden
   alvast heel erg bedankt!!

   Groetjes Margie

Een reactie plaatsen