Ga je voor het eerst op kamers? Deze producten mag je niet vergeten!

Als je voor het eerst op kamers gaat in een studentenstad, dan gaat je leven er ineens helemaal anders uitzien. Ineens moet je zelf je eigen potje koken, leren samenwonen met allemaal nieuwe mensen én jezelf zien te motiveren om genoeg te leren. Als je verhuist, is het belangrijk om een lijstje te maken met spullen die je zeker nodig hebt. In dit artikel geven we je 3 tips: producten waarvan wij vinden dat je ze niet mag vergeten als je voor het eerst op kamers gaat; producten die je leven écht makkelijker gaan maken! 

Extra oplaadkabels

Extra oplaadkabels

Wat zou jij doen zonder je mobieltje en je laptop? Je laptop heb je nodig voor je studie en je mobieltje … laten we eerlijk zijn, die gebruik je gewoon elke dag! Daarom is het handig om een extra Android of iPhone oplader op je kamer te hebben. Want je kunt zo’n ding echt overal laten liggen: in je universiteitsgebouw, op de kamer van een vriend(in) of bij je ouders als je eens een weekendje naar huis gaat. Neem het zekere voor het onzekere en zorg ervoor dat je altijd een originele oplader extra hebt liggen. Dit hoeft niet eens veel te kosten; zo kun je bijvoorbeeld bij Kabelmaatje goede deals sluiten! 

Een goede bureaustoel

We weten het, een goede bureaustoel is niet altijd goedkoop. Maar enkele jaren op een afdankertje of een normale stoel zitten als je studeert, is ook geen goed idee. Een goede, kwalitatieve bureaustoel zal ervoor zorgen dat je rug goed ondersteund wordt. Dit is dus een goede aankoop waar je later echt blij mee zal zijn. Mocht je nog twijfelen over hoe je je budget wilt inzetten, dan raden we aan om niet te besparen op je bureaustoel. 

Kruiden- en specerijensetje

Als je in een huis gaat wonen met andere personen dan is dit vast niet nodig, maar als je alleen gaat wonen, schaf je het best een kruiden- en specerijensetje aan. Geen kruiden gebruiken op je maaltijden zal alles nogal flauwtjes en smaakloos laten smaken. Als beginnend chef-kok moet je zeker zout, peper, look, oregano, tijm, basilicum, kerrie en chilivlokken in huis hebben. 

We wensen je alvast veel plezier tijdens je studententijd! 

Plaats een reactie

Sitemap