Festivals te duur? Kom goedkoop aan je festivalticket!

Festivals zijn erg populair onder studenten. Gezellig een biertje nuttigen onder het genot van goede muziek of helemaal los gaan op je favoriete artiesten. De keerzijde van de medaille is dat festivals erg duur zijn. Voor een festivalticket betaal je gemakkelijk 50 euro of meer. Maar dit kan goedkoper! 

Kom goedkoop aan je festivaltickets!

Gratis festivals

Er zijn deze zomer een heleboel gratis festivals in Nederland. Deze festivals doen vaak niet onder voor de betaalde festivals. De meesten verwelkomen net als ‘dure’ festivals bekende artiesten, het is goed geregeld en de sfeer is relaxed. Een groot gratis festival deze zomer is Dancetour. Dit festival ‘tourt’ het hele land door met de vetste tracks en artiesten. Kijk voor meer info op dancetour.nlHier vind je een overzicht van alle gratis festivals in 2016.

Goedkoop festivalticket

Voor goedkope tickets is het belangrijk dat je er op tijd bij bent. Dan zijn de festivaltickets nog goedkoper door de zogenaamde Early Birds tickets. Eigenlijk ben je op dit moment al te laat voor de grotere festivals. Daarom kun je je beter richten op tweedehands tickets. Veel mensen die op het laatste moment toch niet meer naar een festival kunnen of willen proberen hun festivaltickets nog snel te verkopen. Dit doen ze vaak voor een zacht prijsje op Marktplaats of Ticketswap. Let er wel op dat je geldige tickets ontvangt en geen neppe namaak tickets. Op Marktplaats is de kans op namaak tickets groter dan op Ticketswap. Dit komt omdat je het ticket bij Ticketswap altijd in PDF  moet aanleveren.

Festivaltickets winnen

Je kunt ook festivaltickets winnen op een app genaamd I’m in. Via deze app kun je deelnemen aan een spel en vervolgens gratis tickets winnen voor het door jou gekozen festival. Het is het proberen waard! Andere sites waar je tickets kunt winnen zijn festivalticketswinnen.nl en wintickets.nl.

Plaats een reactie

Sitemap