Elektronica voor studentenprijzen

Je bent waarschijnlijk nog in de vakantiestemming maar ook jij moet al bijna weer aan de bak methet nieuwe studiejaar. Voor veel studenten betekent dit weer even schakelen. Als je net gaat beginnen met een studie kan dit juist een nieuwe uitdaging zijn. Je gaat bijvoorbeeld voor het eerst op kamers of je gaat een andere kamer betrekken. Uiteraard mag er in je kamer geen elektronica ontbreken. Het elektronicabedrijf MediaMarkt komt deze week met een aantal interessante deals!

Krachtige laptop voor studenten

Een (goede) laptop is natuurlijk onmisbaar voor studenten. Naast studie gerelateerde zaken komt het natuurlijk voor dat je op je laptop muziek gaat luisteren, films gaat kijken en foto’s gaat bekijken/bewerken. Een relatief goedkope alleskunner is de Lenovo Ideapad 320 – 15IKBDeze 15 inch krachtpatser beschikt over de nieuwste generatie hardware, waardoor je snel en gemakkelijk je zaken voor elkaar kan hebben. Voor een betaalbare prijs van €599,- (prijs geldig tot en met zondag 27 augustus) heb je deze snelle laptop al in huis!

Een smartphone om niet alleen mee te whatsappen

Tegenwoordig draait een smartphone niet alleen maar om bellen, sms’en en whatsappen. Studenten willen op hun smartphone kunnen Netflixen, muziek luisteren, mooie foto’s kunnen maken en zelfs aantekeningen maken tijdens college’s. Ha, dat is toevallig. De Samsung S7 Edge (waarbij het scherm rond afloopt) voldoet aan deze eisen. Voor €499,- (prijs geldig tot en met zondag 27 augustus) haal jij deze snelle smartphone in huis.

Een PS4 voor de vrije uurtjes

In vrijwel ieder studentenhuis is er wel één te vinden: een gameconsole. Studenten houden er nou eenmaal gewoon van om in hun vrije uurtjes (met huisgenoten) een potje Fifa, GTA of iets anders te spelen. Deze week tref je bij de MediaMarkt een goede aanbieding: Een Playstation 4 Pro en het spel Uncharted 4 voor €399,- (prijs geldig tot en met zondag 27 augustus). Ben je een fanatieke gamer? Dan koop je hem voor jezelf. Houd je meer van een potje gezellig gamen met je huisgenoten? Dan kan je hem misschien samen met hen kopen!

Deze blogpost is gepubliceerd in samenwerking met een externe partij

Plaats een reactie

Sitemap