Een volle koelkast voor weinig

Wij van slimme centen voor studenten streven er naar om voor zo weinig mogelijk geld en een zo vol mogelijke koelkast te hebben. Jij ook? Het is daarom belangrijk om een aantal regels voor jezelf te hanteren die voor jou en je portemonnee voordelig zijn!

Een volle koelkast voor weinig

Bij bepaalde Aldi vestigingen mag je een half uur voor sluitingstijd het brood gratis mag meenemen! Let op: dit is niet bij iedere Aldi vestiging het geval. Het brood is weliswaar niet zo vers als bij de bakker, maar je kunt er nog zeker een paar dagen van eten! 

Studenten zijn over het algemeen bierdrinkers. De prijs van een gemiddeld kratje bier inclusief statiegeld is toch gauw rond de 16 a 17 euro. Studenten.net testte al eens verschillende biermerken per blik. Een goedkoop blik bier is namelijk een prima vervangend product voor een krat. Daarnaast zijn de prijzen van de blikken veel lager dan van een krat! Bovendien heeft iedere supermarkt in Nederland iedere week wel een soort bier in de aanbieding. Welk bier deze week in de aanbieding is, vind je hier.

Bij de Albert Heijn heb je eens in de zoveel tijd de hamsterweken. Voor weinig geld kun je onbeperkt hamsteren en eventueel voor de hele maand kwaliteitsboodschappen doen! Let op dat je wel aan producten haalt die lang houdbaar zijn en waar je iets aan hebt. Anders koop je nog te veel en moet je producten weggooien. Zonde!

Lekker handig die met zakjes voorgesneden groente in het koelvak! Maar het is natuurlijk veel goedkoper dan je het gewoon zelf snijdt. Vaak is het ook een stuk gezonder omdat er veel meer vitaminen in hele groentes zitten. Is er markt in je studentenstad? Vitaminen zijn ook belangrijk! Wanneer je tegen het einde van de dag over de markt loopt, krijg je je groente en fruit bijna voor niets!

1 gedachte over “Een volle koelkast voor weinig”

Plaats een reactie

Sitemap