Een goedkoop krantenabonnement voor je studentenhuis

Het nieuws bijhouden is voor iedereen belangrijk. Elke dag even de krant doornemen is goed voor je ontwikkeling en je blijft op de hoogte van het laatste nieuws. Maar de meeste (nationale) kranten kosten geld waardoor studenten vaak geen lid zijn. Wij hebben een paar interessante aanbiedingen voor je uitgezocht!

Een goedkoop krantenabonnement voor je studentenhuis

Grote kranten geven potentiële klanten vaak eerst de mogelijkheid om een proefabonnement aan te vragen voor 1 á 2 weken. Dit is een handige manier om te kijken welke krant het beste bij jou en je studentenhuis past. Vraag op dezelfde dag bijvoorbeeld drie verschillende proefabonnementen aan en bepaal na een paar dagen bij welke krant je een abonnement wilt afsluiten. Vaak word je automatisch lid bij de krant als je een proefabonnement aanvraagt. Vergeet je daarom niet weer af te melden bij de kranten die je niet wilt behouden.

Bedenk wel dat de landelijke kranten elke dag op de deurmat vallen. Zijn jullie een studentenhuis dat gemiddeld maar 2 á 3 keer per week thuis is, dan heeft het waarschijnlijk niet zoveel zin om een krantenabonnement aan te vragen. De kosten kunnen er dan simpelweg niet uit.

Goede deals

Bij Volkskrant betaal je momenteel maar € 19,95 per maand voor een 12 maanden abonnement. Als je dit bedrag deelt met je andere 3 huisgenoten betaal je allemaal 5 euro per maand. Misschien wonen er nog meer studenten in de buurt die ook geïnteresseerd zijn in een goedkoop krantenabonnement. Je kunt dan samen doen met de krant en de kosten uiteraard delen.

Voor het Algemeen Dagblad (AD) betaal je maar 5 euro voor twee weken. Hierna bent je niet automatisch lid. Dit is ook een goede manier om te kijken of de krant bij jullie ‘past’.

Bij de Telegraaf krijg je nu 77% korting op een maandabonnement. De kosten gaan van € 62,20 naar € 14,- per maand. Meer info kun je vinden op 123tijdschrift.

Prijzen en acties kunnen verlopen zijn.

Plaats een reactie

Sitemap