De leukste opblaasitems deze zomer voor een prikkie

Hij laat je heerlijk ronddobberen op het water, het is je grootste vriend tijdens een festival en je kunt er even snel een tukkie op doen: wij hebben het natuurlijk over opblaasitems! Je kunt het zo gek niet bedenken deze zomer: opblaasavocado’s, stroopwafels, flamigo’s en pizzapunten! Dit klinkt geweldig maar waar koop je ze en nog belangrijker wat kosten ze? Wij hebben een top 5 leukste opblaasitems op een rijtje gezet! 

Flamingo

Je hebt ‘m vast al wel eens voorbij zien komen, de knalroze flamingo! Hiermee krijg je gegarandeerd summer vibes! Als je dit op een been balancerende dier wilt aanschaffen, kun je dit het beste doen bij budgetgigant Primark. Hier betaal je 12 euro voor het onderstaande exemplaar.


leukste opblaasdieren
Bron: Primark

Unicorn

Minstens net zo hip als de roze flamingo is de unicorn! Dit item scoor je ook voor 12 euro bij Primark! Zie jij jezelf al schijnen op deze unicorn? Wij wel!

leukste opblaasdieren
Bron: Primark

Niet-eetbare stroopwafel (helaas)

Net nieuw in de schappen van Hema: een opblaasbare stroopwafel! Na de opblaasbare rookworst, tompoes en hondje Takkie kon dit oerhollandse product niet achterblijven. De opblaasbare stroopwafel is verkrijgbaar voor een tientje.

Leukste opblaasitems
Bron: Hema

Pizzaaaa

Geniet samen met je vrienden van de zon op dit heerlijke pizzastuk! Helaas moet je voor dit item wel iets dieper in je zakken graaien. Verkrijgbaar bij Bol.com voor €22,99 en bij Xenos voor €24,99.

leukste opblaasitems

Opblaasbare avocado

Helaas niet eetbaarbaar maar wel trendy! Avocado’s zijn tegenwoordig overal dus waarom dan niet in het zwembad? Deze opblaasbare avocado is ook nog eens een twee-in-een item. Dit komt omdat je naast heerlijk zonnen er ook nog actief van kunt worden. De pit in het midden kun je er namelijk uithalen en gebruiken als strandbal! Ideaal! Helaas is deze groene vriend wel iets duurder dan de eerder genoemde items. Je koop ‘m hier voor 50 euro.

leukste opblaasitems

Met de zomervakantie in aantocht zal Instagram waarschijnlijk overspoeld worden met prachtige foto’s met de leukste opblaasitems. Spot jij een origineel item? Laat het ons weten in de onderstaande reacties en wie weet plaatsen wij jouw foto in dit artikel!

Plaats een reactie

Sitemap