De leukste gratis festivals van 2018!

Ook dit jaar hebben wij weer een handige lijst met gratis festivals samengesteld! Zo kun je genieten van een festival zonder dat je je scheel betaalt aan een toegangsticket. Hieronder vind je een overzicht van de leukste gratis festivals van 2018!

Appelpop

Een van de grootste gratis festivals van Nederland is Appelpop. Dit festival wordt gehouden op 9 en 10 september in het Gelderse Tiel. Inmiddels wordt het festival alweer voor de 27e keer georganiseerd en is het uitgegroeid van een klein buurtfeest tot een gigantisch event waar grote namen als Marco Borstato,  BLØF en Chef’s Special optreden. De aftermovie van 2017 vind je hieronder.

Breda Barst

Twee dagen vol rock, popmuziek, metal, punk, dance en elektro in het Bredase stadspark Valkenberg. Dit jaar vind het festival op vrijdag 15 en zaterdag 16 september plaats. Helaas zijn op dit moment de artiesten nog niet bekend. Houd de website daarom goed in de gaten!

Parkpop

Dit giga grote gratis festival is ieder jaar vaste prik in Den Haag!  Het festival is dit jaar wel iets kleiner dan andere jaren maar dat mag de (gratis) pret zeker niet druk. Er zijn al een aantal artiesten bekend zoals BLØF, de Dijk, De Wolff en de Jeugd van Tegenwoordig. Parkpop vind dit jaar plaats op vrijdag 22, zaterdag 23 én zondag 24 juni. Bekijk hier de website voor meer informatie.

Metropolis Festival

Op zondag 8 juli 2018 vindt de 30e editie van Metropolis Festival plaats in het Zuiderpark te Rotterdam. Helaas zijn we op dit moment nog iets te vroeg om namen te kunnen. Rond half mei worden de eerste namen bekend gemaakt. Gelukkig kun je hieronder alvast de aftermovie van vorig jaar bekijken!

Wil je toch naar een betaald festival? Kijk dan eerst eens op de I’M IN app. Met I’M IN kun je het hele jaar door gratis tickets voor de leukste events en festivals winnen. Hoe vaker je draait, hoe groter de kans op een gratis kaartje!

Ken jij een gratis festival die écht een fantastische line-up heeft, of eentje die gewoon wat aandacht verdiend? Laat het ons dan vooral weten in de reacties hieronder!

Een reactie plaatsen

Sitemap