Budgettips voor de decembermaand

De leukste tijd van het jaar is weer aangebroken: de decembermaand! Maar voor de meeste mensen ook de duurste maand van het jaar. Wij helpen je met een aantal tips om de feestmaand zo goedkoop mogelijk door te komen!

Budgettips voor de decembermaand

  1. Haal een tijdje voor sinterklaas- of kerstavond alvast wat cadeaus in huis. Hoe eerder je deze cadeaus haalt, hoe minder je in één keer hoeft te kopen.
  2. Spreek met je familie/vrienden etc. af om alleen cadeautjes beneden de 3 euro te geven. Wees creatief en scoor de leukste budget cadeaus!
  3. Ben je toe aan een nieuwe outfit om het jaar goed mee afsluiten? Duik bij je vrienden/vriendinnen in hun kledingkast! Misschien hebben zij een leuke outfit die je voor een avondje mag lenen.
  4. Koop je cadeaus online. Surf een middag op een online warenhuis  en koop veel cadeaus bij één shop. Dit scheelt je verzendkosten inclusief drankjes, lunch en parkeergeld in de stad.
  5. Kijk aan het einde van het jaar welke abonnementen je eigenlijk allemaal hebt lopen. Sportschool, tijdschriften of een vergeten telefoonabonnement? Zeg alles op wat je niet echt nodig hebt.
  6. Stap over op de goedkoopste zorgverzekeraar. Speur alle vergelijkingssites af naar de goedkoopste en stap over. Let op: dit kan per persoon verschillen. Enkele verlijkingssites zijn: independer, sum, hoyhoy en ditzo.

Plaats een reactie

Sitemap