Bijverdienen met Facebook

Het kan echt, bijverdienen met Facebook. Hoe doe je dit zonder technische kennis en waar moet je beginnen? Wij vertellen het je!  

Bijverdienen met Facebook

Ben je creatief in het bedenken van grappige plaatjes of woordgrappen? Volg actief het nieuws, bedenk bij opmerkelijk nieuws iets leuks en verkoop dit aan bedrijven! Zij hebben namelijk zelf geen tijd om grappige plaatjes en teksten te bedenken maar willen toch af en toe iets grappigs posten om de aandacht van klanten te trekken. Het verdient niet slecht. Meestal krijg je voor één afbeelding al gauw € 50,-. Ben je echt goed, dan kun je tussen de 150 en 200 euro per afbeelding verdienen. Overigens hangt de vergoeding ook van de ‘werkgever’ af.

Facebookpagina met acties

Je kunt ook een pagina oprichten met alleen maar deel- en winacties. Veel bedrijven hebben interesse om hieraan mee te werken. Vanzelfsprekend vraag je hier dan een vergoeding voor. Het is belangrijk dat je veel likes en interacties met je volgers hebt. Het moet voor bedrijven namelijk ook iets opleveren. Daardoor is het interessant om jouw pagina te benaderen.

Affiliateprogramma

Een andere makkelijke manier is het plaatsen van affiliatelinks op je Facebookpagina. Dit zijn links naar producten of websites van bedrijven. Je krijgt betaald per klik of per product. Je ontvangt dan een percentage van de verkoopprijs van het product. Heb je bijvoorbeeld een pagina over mode of sport dan kun je hier producten van bedrijven plaatsen die jou hiervoor betalen. Een website waar je bedrijven vind die jou willen betalen voor affiliatelinks is Daisycon.

In het begin zal het moeilijk gaan en zul je niet zoveel aan verdienen. Maar na mate je likes en het respons op je pagina toeneemt, zal je inkomen ook stijgen! Probeer dagelijks iets te posten zodat je volgers makkelijker behoud!

Plaats een reactie

Sitemap