Bij deze fastfoodketen krijg je de meeste frietjes!

Bij deze fastfoodketen krijg je de meeste frietjes!

Als je dan een keer lekker ongegeneerd friet gaat eten, wil je natuurlijk het liefst zo veel mogelijk waar voor je geld. Volgens een onderzoek van Delish verschilt het dus nogal waar je frietjes gaat eten.. 

Helaas is het onderzoek wel gebaseerd op de Amerikaanse fastfoodketens en is dit onderzoek (nog) niet in Nederland uitgevoerd. Maar mocht je binnenkort een tripje maken naar de Verenigde Staten, dan weet je in ieder geval waar je de meeste frietjes krijgt en waar niet.

And the winner is…..

De winnaar van het onderzoek is Five Guys! Hier krijg je maar liefst 98 frietjes per portie! Gevolgd door Smashburger (91 frietjes) en MacDonalds met 76 stuks. Helaas zijn de meeste fastfoodketen uit het onderzoek niet gevestigd in Nederland. Alleen McDonals en BugerKing vind je bij ons. De McDonals doet het dus niet heel slecht met 76 frietjes per portie. BurgerKing daarentegen doet het een stuk minder met maar 36(!!) frietjes. Deze frietjes zijn dan wel iets dikker dan de andere ketens, toch vinden wij dit kort gezegd shockerend :O.

Goed nieuws: binnenkort komt er een Five Guys naar Utrecht en Eindhoven! In december 2017 kun je in Utrecht al genieten van de allermeeste frietjes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *