Bier tijdens carnaval het duurst in Eindhoven

Lauw bier drinken, slecht verkleed gaan en lekker vals meezingen op de muziek.. anders gezegd carnavallll! Het is het feest van het zuiden en dan is het niet gek dat heel Nederland hier naar toe afreist. Maar carnaval is een duur feestje want je wilt natuurlijk een leuke outfit scoren en af en toe een biertje nuttigen. Maar waar drink je het goedkoopste biertje en hoe scoor je een leuke betaalbare outfit? 

Carnaval: Bier duurst in Eindhoven

Wie van plan is carnaval te vieren in Lampegat (Eindhoven), één van de bekendste steden tijdens de feestweek, moet rekenen op een biertje van gemiddeld € 2,50. In Oeteldonk (Den Bosch), Kruikenstad (Tilburg) en Ut Kielegat (Breda) betaal je al snel 10 tot 15 cent minder voor een pilsje. Wil je flink besparen op bier tijdens carnaval, dan kun je het best vastenavond gaan vieren in Krabbegat (Bergen op Zoom). Daar koop je namelijk een leutneutbon voor precies twee euro. En één zo’n bon is ook precies één biertje waard. In Krabbegat kun je met de leutneutbon in iedere kroeg betalen. Dat betekent dat de kroegen niet hun eigen prijs voor een biertje mogen bepalen.

Omroep Brabant heeft een handige bierprijsplattegrond ontwikkelt, waar je kunt zien waar de biertjes het goedkoopst zijn. Hierop is te zijn dat de bierprijs het laatste jaar alleen in Den Bosch en Breda is gestegen. De bierprijsplattegrond vind je hier.

Outfit carnaval

Een goedkope en leuke outfit scoren voor carnaval is nog niet zo makkelijk. Een outfit kost al gauw tussen de 40 en 80 euro per jaar. Op www.studentenkorting.nl vind je leuke outfits met veel korting! De meeste outfits worden binnen enkele werkdagen bezorgd. Budgetwinkels zoals Action, Hema en Xenos verkopen momenteel veel accessoires voor bij je carnavals outfit. Niet duur en het maakt je outfit vaak net iets leuker!

Plaats een reactie

Sitemap