Besparen op online shoppen

Tegenwoordig kun je nog geen winkel inlopen of de kortingen vliegen je al om de oren. Een derde artikel gratis, de tweede voor de halve prijs of 50% korting. Hartstikke handig natuurlijk als je weinig te besteden hebt. Ook online hoef je tegenwoordig nog maar amper de volle prijs te betalen voor een product of dienst. Er is namelijk altijd wel ergens een besparing of kortingscode te vinden. Wij vertellen je hoe je eenvoudig kunt besparen op online shoppen! 

Gebruik kortingscodes

Als je een online aankoop doet bij een bepaalde webshop is het aan te raden om eerst eens te googlen op kortingscode + desbetreffende winkel voordat je een bestelling plaatst. Gratis verzending of een paar euro korting is altijd leuk meegenomen! Over het algemeen verspreiden bedrijven de kortingscodes niet zelf. Maar er bestaan genoeg websites die de kortingscodes en aanbiedingen van verschillende bedrijven verzamelen en verspreiden. Een kijkje op deze websites kan je best wat besparen. Bijvoorbeeld 10% korting op een vakantie van 600 euro €60 euro. Een handige website is Acties.nl. Op deze website kun je kortingscodes, (dag)aanbiedingen en hoge kortingen vinden.

Bespaar op online shoppen door te vergelijken

Een andere tip om te besparen op je online aankopen is vergelijken! Voor je een grote aankoop zoals een laptop, mobiel of vakantie doet is het noodzakelijk om meerdere websites te bezoeken. Reken niet meteen bij de eerste de beste website af. Wie weet is het ergens anders goedkoper! Ook verschillende verzekeringen zoals de zorg-, telefoon- en reisverzekering kunnen vaker goedkoper dan je denkt! Bekende vergelijkingssites zijn Beslist.nl, Independer.nl en Kieskeurig.nl.

Cashbacksites

Deze websites verzamelen verschillende aanbiedingen en kortingen. Toch ontvang je deze korting op een andere manier dan met een kortingscode.

Zo werkt het: je gaat naar een cashbacksite. Hier maak je als allereerst een account aan. Vervolgens ga je naar de aanbieding die jij wilt kopen. Je klikt op de aanbieding en wordt doorgestuurd naar de website van de aanbieder. Je koopt het artikel en vervolgens ontvang je de korting op je account van de cashbacksite. De hoogte van de korting hangt van je aankoopbedrag af. Je krijgt per webshop meestal een vast percentage korting teruggestort.

Plaats een reactie

Sitemap