Bespaar met de OV butler app

De meeste studenten reizen regelmatig met het openbaar vervoer. Soms komt het voor dat je vergeet uit te checken of dat vertraging de overhand neemt. Met de OV Butler app kun je razend snel je geld terug vragen bij de klantenservice van de ov-chipkaart.

OV butler app

De app is gelinkt aan je ov-chipkaart en laat je vervolgens al je reisgegevens van de afgelopen tijd zien. Binnen de reisgegevens kun je vervolgens aangeven waar je vergeten ben uit te checken of op welke route je vertraging had. Als je alle benodigde informatie heb ingevuld wordt het via de OV Butler app naar de desbetreffende vervoerder gestuurd (zoals GVB, Connexxion, Synthus, Arriva, NS etc.). Vanaf hier wordt het afgehandeld door het vervoersbedrijf zelf.

De app is vooral aantrekkelijk voor mensen die in de spits reizen omdat hier de meeste vertraging voorkomt. Een tijdje terug kon je alleen via de klantenservice van ov-chipkaart je geld terug vragen. Met de app is dit een stuk gemakkelijker en je vergeet minder snel je geld terug te vragen omdat je dit meteen op je smartphone kunt doen. Super handig en vooral geld besparend!

1 gedachte over “Bespaar met de OV butler app”

Plaats een reactie

Sitemap