Bespaar geld met geld terug acties

Een geld terug actie wordt vaak gebruikt wanneer er een nieuw product wordt geïntroduceerd in de winkel. Op deze manier probeert de producent het product onder de aandacht van de consument te brengen. Tevens kan de consument zo geld besparen én nieuwe producten uitproberen. Super handig voor studenten!

Hoe werken geld terug acties?

Je koopt een product met een actiesticker bij de supermarkt. Je neemt bij de kassa altijd het bonnetje mee want deze heb je nodig wanneer je het aankoopbedrag terug gaat vragen. Surf naar de website van het deelnemende bedrijf of product. Vaak moet je op de website de unieke code invullen die op het product is aangegeven. Vervolgens moet je een foto uploaden van de kassabon met het aankoopbedrag en supermarkt waar je het product hebt gekocht. Als laatste vul je je e-mailadres en rekeningnummer in. Je ontvangt vaak een e-mail als je deelname van de geld terug actie is goedgekeurd.

Wanneer wordt het geld teruggestort?

Dat is afhankelijk van het deelnemende bedrijf. Vaak ontvang je het geld binnen enkele werkdagen op je rekening. In sommige gevallen binnen is dit 10 á 14 werkdagen. De voorwaarden zijn altijd bijgesloten bij het actie product. Optimel en CocaCola zijn grote bedrijven die regelmatig geld terug acties hebben.

Handige websites

Er zijn veel handige websites te vinden die de geld terug acties netjes voor je op een rijtje zetten. Zo kun je gemakkelijk zien welke producten je gratis kunt uitproberen. Handige websites zijn bijvoorbeeld scoupy.com en gratis.nl.

Tip: let voor het kopen van een gratis product goed op om welke product het gaat. Soms kun je alleen je geld terug vragen als je een product met een actiesticker hebt gekocht of een product met en bepaald gewicht (bijvoorbeeld alleen Vifit 200ml en niet de 400ml variant). Het kost wat moeite maar dan heb je wel nieuwe, gratis producten;) Succes!

Plaats een reactie

Sitemap