Apparatuur huren voor je studentenkamer!

Het studentenleven is geweldig, maar kost je vaak ook meer euro’s dan je lief is (of hebt). Helemaal balen als je eigenlijk toch echt nog een laptop of koelkast nodig hebt en je geld op is. De oplossing? Spullen voor je studentenkamer of -huis huren!

Slim alternatief voor dure spullen

Nieuwe studieboeken, avondjes in de kroeg en natuurlijk je maandelijkse huur; het studentenleven is duur. Voor veel studenten is het einde van het budget dan ook eerder in zicht dan het einde van de maand. Al helemaal als je laptop of wasmachine besluit om er mee op te houden. Daar gaat je lening van ome DUO…

Gelukkig is er ook een goedkoper alternatief dan in één keer al je geld uit te geven aan nieuwe spullen: apparatuur huren!  Zo kun je tegenwoordig ook eenvoudig elektronica, witgoed en keukenapparatuur huren in plaats van kopen. Een slimme oplossing als je bijvoorbeeld een koelkast nodig hebt, maar geen geld hebt voor een volledig nieuwe.

De voordelen van spullen huren

Apparatuur huren biedt jou als student verschillende interessante voordelen:

  • Goedkoop: je geeft niet in één keer een berg geld uit, maar betaalt enkel een superlaag bedrag per maand;
  • Veel keuze: of je nu op zoek bent naar een laptop, fornuis, koelkast of wasmachine, het is allemaal te huur;
  • Gemak: de apparatuur die je huurt, wordt bezorgd en geïnstalleerd. Scheelt weer een hoop gesjouw en frustratie;
  • Garantie: je krijgt vervangende apparatuur als je apparaat kapot is;
  • Snel: apparatuur die je bestelt, heb je binnen een paar dagen al in huis

Geld besparen met je huisgenoten

Woon je in een studentenhuis en wil je extra veel geld besparen? Dan huur je gewoon samen met je huisgenoten de benodigde apparatuur voor je studentenhuis. Vooral wasmachines, fornuizen en koelkasten zijn populair. Of huur een vaatwasser en maak een einde aan die constante berg afwas.

Plaats een reactie

Sitemap