Alle Wifi-wachtwoorden van vliegvelden over de hele wereld

Naast eten, hangen en kleren kopen is er vaak niet zo veel te doen op een vliegveld. Een beetje op je smartphone surfen kan dan een activiteit zijn waar je de tijd mee doodt.

Maar helaas heb je vaak maar 10 minuten tot een half uurtje gratis Wifi op luchthavens. Vooral op kleinere luchthavens is de Wifi niet al te best geregeld. En betalen voor Wifi doe je natuurlijk niet. Dat geld kun je natuurlijk beter besteden aan eten, drinken, tijdschriften, kleren etc. ;).

Wifi-wachtwoorden van vliegvelden: Wifi Schatkaart

Toch wil je het thuisfront nog even laten weten dat je zo dadelijk de lucht in gaat of je wilt nog even snel een berichtje op social media plaatsen dat je lekker op vakantie gaat. Nu heeft Anil Polat, reisblogger én handig met computers, een lijst gepubliceerd met alle Wifi-wachtwoorden van vliegvelden over de hele wereld. Hieronder is een kaartje te zien met alle vliegvelden. Door op het gewenste vliegveld te klikken, krijg je het bijbehorende wachtwoord van de luchthaven te zien. Het is handig om de wachtwoorden van de vliegvelden waar je naar en van toe vliegt alvast in je notities te zetten. Bijvoorbeeld die van Schiphol (KLM Lounge), Brussel Airport of Charles de Gaulle Airport (Parijs). Altijd handig!

Nu denk je misschien, wat heb ik aan zo’n handige lijst als ik geen Wifi heb en geen wachtwoorden heb opgeslagen? Daar is iets op gevonden. Je kunt namelijk de WiFox app downloaden. Hier vind je de volledige lijst met Wifi wachtwoorden ‘offline’. Je vindt ‘m in de Playstore en App store voor €1,99. Wel voor vertrek downloaden natuurlijk!

Tip: Als je beschikt over Wifi kun je tijdens het wachten alvast de leukste bezienswaardigheden of activiteiten van je vakantiebestemming op zoeken. Of als je terug gaat als je vakantiefoto’s op social media plaatsen. Je zult zien: de tijd vliegt voorbij!

Lees ook: Spotgoedkoop vliegen met error fare tickets!

Plaats een reactie

Sitemap