Actiecodes voor studenten

Actiecodes voor studenten

Iedereen heeft er in zijn leven wel eens mee te maken gehad: actiecodes. Je krijgt van een vriend, vriendin, kennis, familielid of gewoon van iemand op internet een code voor je neus waar je korting mee kan krijgen. Buiten het feit dat dit een ontzettend (lees) slimme truc is van bedrijven, is het voor ons ook zeker een voordeel. Hiermee kan je namelijk veel geld besparen op bijvoorbeeld boeken, laptops en andere producten.

Om aan actiecodes te komen heb je in principe niet veel meer nodig dan een computer/tablet/smartphone met internet. Echter ben je deze ook nodig om überhaupt een bestelling te plaatsen op een website. Hier zul je dus niet van opkijken. Op internet zijn er talloze websites die kortingscodes opsommen. Op basis van die websites ben ik voor u codes gaan zoeken en deze heb ik voor u opgesomd:

  • Tommy Hilfiger: Bij aankoop van 150 euro aan kleding kan je de code ‘THJOURNAL’ invoeren. Hierdoor krijg je gratis een lederen Hilfiger notitieboek bij je bestelling.
  • H & M: Verzendkosten zijn altijd een doorn in het oog van ‘internetshoppers’. H & M heeft de kortingscode ‘2277’. Vul deze in tijdens het afrekenen en je zult geen verzendkosten hoeven te betalen.
  • Adidas: Op zoek naar een joggingpak voor je winterse hardloopsessies? Dan kan je bij een aankoop van Adidas korting krijgen. Let wel op: bij 4 producten krijg je 25% korting, bij 3 producten 20%, bij 2 producten 15%. De code is ‘ADIDAS234’.
  • Dokteronline: Bestel jij je vrijdagochtend ontbijt het liefst online? Dan krijg je bij Dokteronline een korting van 5 euro wanneer je voor 50 euro bestelt! De code is ‘CADEAU38’

Zo, dat waren een aantal kortingscodes waarmee jij je voordeel kan behalen. Wordt vervolgd!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *