Aan de slag als mysteryshopper

Aan de slag als mysteryshopper

Ben je een shophooligan, ben je kritisch ingesteld en heb je oog voor detail? Word mysteryshopper en verdien een aardig zakcentje bij! 

De taak van een mysteryshopper is het bezoeken van (kleding)winkels en horeca gelegenheden. Dit doet de mysteryshopper altijd anoniem (vandaar de naam). Het is de bedoeling dat je je zo normaal mogelijk opstelt en bijvoorbeeld kleding past. Je observeert de klantvriendelijkheid van het personeel, de indeling van de winkel en de kwaliteit van de producten.

Na afloop van het bezoek van de winkel of horeca gelegenheid voeg je alle bevindingen samen in een rapport. Vaak moet je nog een korte samenvatting van het rapport opstellen.
Helaas is het werk als mysteryshopper incidenteel werk. Dit betekend dat opdrachten worden uitbesteed op profiel of regio van de werknemer. Het kan dus zijn dat je op sommige momenten meer werkt hebt dan op andere. Het kan zelfs zo zijn dat je soms even geen werk hebt. Het salaris hangt af van het aantal opdrachten dat wordt voltooid. 

De meeste bedrijven zoeken studenten (vanaf 20 jaar met minimaal MBO niveau), ZZP’s of huisvrouwen die het leuk vinden om een steentje bij te dragen aan het  verbeteren van de verkoopcijfers en service in verschillende winkels. Bekijk eens websites als mysteryshopperwordenmystery-review en onderzoeksfabriek.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *