5 makkelijke budgetrecepten

5 makkelijke budgetrecepten

Koken is soms lastig, duur en veel werk. Studenten grijpen daarom vaak naar kant-en-klaarmaaltijden of naar afhaalvoedsel. Daarom hebben wij 5 gemakkelijke budgetrecepten voor je op een rijtje gezet. Zo maak je in een handomdraai een goedkope en lekkere maaltijd!

Gezonde tortillawraps
Heerlijke tortilla’s met gehakt, ui, tomaat, kommer en sla. De bereidingstijd van dit gerecht is erg kort. Namelijk tussen de 15 en 25 minuten. Voor een paar euro maak je dit gerecht voor 4 personen. Per persoon kost het  rond de €1,50. Klik hier voor de bereidingswijze en de benodigde ingrediënten.

Tortilla wraps

Pasta met zalm en spinazie
Mening student zal dit recept niet vreemd in de oren klinken. Het is namelijk een relatief goedkoop, makkelijk en lekker gerecht. Het kost ongeveer 5 euro om het te bereiden. Als je er met 3 of 4 personen van eet kost tussen de 1 a 2 euro per persoon. Klik hier voor de bereidingswijze en de ingrediënten.

Pasta met zalm en spinazie

Broodje hamburger
Het is natuurlijk veel makkelijker om een cheeseburger bij de McDonalds, BurgerKing of een anders fastfoodrestaurant te halen. Maar dit is een stuk minder lekkerder dan dat je ‘m zelf bereidt! Wel is dit recept iets minder budget dan de anderen. Het kost je ongeveer 3 euro per persoon. Klik hier voor de bereidingswijze en de ingrediënten.

Hamburger

Makkelijke caesar salad
Als je een avond wel gezonds wil eten maar weinig tijd hebt om iets klaar te maken. Dan is een caesar salad een goede oplossing. Het bereiden duurt ongeveer 10 a 15 minuten en kosten zijn ongeveer 2 euro per persoon als je met 2/3 mensen eet. Klik hier voor de bereidingswijze en de ingrediënten.

Caesar salad

Pizza met ham, ui en ei
Dit recept bevat goedkope ingrediënten (ham, ui en ei) die makkelijk te bereiden zijn. De kosten voor een pizza zijn ongeveer 2,50 a 3 euro per persoon. Klik hier voor de bereidingswijze en de ingrediënten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *