5 makkelijke budgetrecepten

Koken is soms lastig, duur en veel werk. Studenten grijpen daarom vaak naar kant-en-klaarmaaltijden of fastfood. Daarom hebben wij 5 gemakkelijke budgetrecepten voor je op een rijtje gezet. Zo maak je in een handomdraai een goedkope en lekkere maaltijd!

5 makkelijke budgetrecepten

Gezonde tortillawraps
Heerlijke tortilla’s met gehakt, ui, tomaat, kommer en sla. De bereidingstijd van dit gerecht is erg kort, namelijk tussen de 15 en 25 minuten. Voor een paar euro maak je dit gerecht voor 4 personen. De kosten per persoon liggen ongeveer op € 1,50. Klik hier voor de bereidingswijze en de benodigde ingrediënten.

budgetrecepten

Pasta met zalm en spinazie
Mening student zal dit recept niet vreemd in de oren klinken. Pasta met zalm en spinazie is het ultieme studentenrecept! Het is  een goedkoop, makkelijk en lekker gerecht. Het kost ongeveer 5 euro om het te bereiden. Als je er met 3 of 4 personen van eet, kost tussen de 1 á 2 euro per persoon. Klik hier voor de bereidingswijze en de ingrediënten.

Broodje hamburger
Het is natuurlijk veel makkelijker om een cheeseburger bij de McDonalds, BurgerKing of een anders fastfoodrestaurant te halen. Maar dit is een stuk minder lekkerder dan dat je ‘m zelf bereidt! Wel is dit recept iets minder budget dan de anderen. Het kost je ongeveer 3 euro per persoon. Klik hier voor de bereidingswijze en de ingrediënten.

budgetrecepten

Makkelijke caesar salad
Als je een avond iets gezonds wilt eten maar weinig tijd hebt om iets klaar te maken. Dan is een caesar salade een goede oplossing. Het bereiden duurt ongeveer 10 á 15 minuten en kosten zijn ongeveer 2 euro per persoon als je met 2/3 mensen eet. Klik hier voor de bereidingswijze en de ingrediënten.

budgetrecepten

Pizza met ham, ui en ei
Dit recept bevat goedkope ingrediënten (ham, ui en een eitje) die makkelijk te bereiden zijn. De kosten voor een pizza zijn ongeveer 2,50 á 3 euro per persoon. Een ideaal gerecht voor de brakke vrijdag of zondag! Klik hier voor de bereidingswijze en de ingrediënten.

Lees ook: Goedkope rijstgerechten onder de 3 euro

Plaats een reactie

Sitemap